The Smart Way to Display. Dat beschrijft Global Creations het best. We zijn specialist in displays en instore communicatie en komen altijd met een slimme oplossing.

Full service partner

Full service partner

De service van een bureau tegen de kosten van een producent. Vanuit deze visie werken wij samen met onze partners. We gaan altijd voor een langdurige relatie en proberen verwachtingen te overtreffen. We hebben alles zelf in huis: van ontwerp en techniek tot productie en plaatsing.

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Global Creations begon ooit als visual merchandiser. In de jaren daarna groeiden we uit tot specialist in ontwerp, ontwikkeling en productie van displays en instore communicatie. Inmiddels hebben we meer dan 15 jaar ervaring én een moderne productielocatie in Nijkerk van maar liefst 3500 m2. Naast dit indrukwekkende machinepark hebben we productiefaciliteiten in Oost-Europa en China. 

Behoefte
Advies
Ontwerp
Realisatie
Presentatie
Onze werkwijze

Onze werkwijze

  • Stap 1. Op basis van een briefing gaan we aan de slag. 
  • Stap 2. We presenteren onze creatieve ideeën via 3D visuals en geven een indicatie van de kosten. 
  • Stap 3. Zijn de ideeën akkoord? Dan werken we ze verder uit in techniek. U ontvangt een offerte. 
  • Stap 4. We maken een model: een eerste versie van het eindproduct. 
  • Stap 5. Tevreden? Dan start de productie.


Meer weten?

Meer weten?

Wij komen altijd met een slimme oplossing in displays en instore communicatie, dus laat u verrassen door de mogelijkheden! Bekijk voor meer informatie en voorbeelden onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee.

Mogen we jouw product ook in de spotlight zetten?

Bel 033 - 45 64 150 Vraag een offerte aan