The Smart Way to Display. Dat beschrijft Global Creations het best. We zijn specialist in displays en instore communicatie en komen altijd met een slimme oplossing.

Productie locatie Global Creations

Full service partner

De service van een bureau tegen de kosten van een producent. Vanuit deze visie werken wij samen met onze partners. We gaan altijd voor een langdurige relatie en proberen verwachtingen te overtreffen. We hebben alles zelf in huis: van ontwerp en techniek tot productie en plaatsing. Bekijk onze productielocatie om te zien waar we alle displays produceren .

Productie locatie Global Creations

Onze productielocatie

Bij Global Creations produceren we zelfs alle displays en ander point of sale materiaal. Op onze productielocatie van maar liefst 3500 m2 hebben we de beste machines en methodes om dit mogelijk te maken. Bekijk onze productielocatie om te zien waar we alle displays produceren.

Behoefte
Advies
Ontwerp
Realisatie
Presentatie
Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring

Global Creations begon ooit als visual merchandiser. In de jaren daarna groeiden we uit tot specialist in ontwerp, ontwikkeling en productie van displays en instore communicatie. Inmiddels hebben we meer dan 20 jaar ervaring én een moderne productielocatie in Nijkerk van maar liefst 3500 m2. Naast dit indrukwekkende machinepark hebben we productiefaciliteiten in Oost-Europa en China. 

Medewerker Global Creations

Onze werkwijze

  • Stap 1. Gebaseerd op jouw briefing, gaan we aan de slag
  • Stap 2. We presenteren onze creatieve ideeën in de vorm van 3D visuals, en komen met een schatting van de kosten.
  • Stap 3. Als je de ideeën leuk vindt, voeren wij verdere technische ontwikkeling door en sturen een offerte.
  • Stap 4. Wij maken een model, welke een eerste versie is van het eindproduct.
  • Stap 5. Als u tevreden bent met het resultaat, starten wij de productie.
Productie locatie Global Creations

Meer weten?

Wij komen altijd met een slimme oplossing in displays en instore communicatie, dus laat u verrassen door de mogelijkheden! Bekijk voor meer informatie en voorbeelden onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee.

Kunnen we uw product ook in de schijnwerpers plaatsen?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan