Kunststof
displays

Waarom kunststof displays?

Met kunststof is het mogelijk om stijlvolle constructies te maken. Het materiaal is daarnaast ook erg sterk en gaat daarom ook jaren mee. Kunststof wordt dan ook vaak ingezet om displays te maken die voor een langere tijd moeten staan. Het wordt dan ook veel ingezet in de cosmetica, fashion, farmacie en de elektronica branche. Wij maken displays van bij voorkeur gerecycled kunststof en het materiaal kan na het gebruik opnieuw gerecycled worden.

Kunststof displays van Global Creations

De mogelijkheden zijn eindeloos met kunststof. We werken met verschillende soorten kunststof, o.a. polystyreen, petG, acrylaat en plexiglas. We bespreken van te voren hoe je de displays wilt inzetten. Onze creatieve specialisten gaan voor je aan de slag en maken een ontwerp die hierbij past. Vervolgens gaat het naar onze productie. We zijn instaat om het type plastic te bedrukken, frezen, buigen, assembleren, vacuümvormen en spuitgieten. Het is daarnaast ook mogelijk om (LED) verlichting en/of (LED) schermen hieraan toe te voegen om er een compleet display van te maken.

Voordelen kunststof

  • Met kunststof creëer je een luxe uitstraling
  • Het is stevig en duurzaam, het gaat voor een langere tijd mee
  • De mogelijkheden van het bedrukken zijn eindeloos

Daarom Global Creations

  • Wij creëren op een slimme manier displays.
  • Wij maken betaalbare klantspecifieke displays.
  • Wij presenteren producten op een slimme manier.

Een display van plastic

Of eigenlijk, een display van kunststof. Kunststof of plastic kan in verschillende vormen voorkomen, waaronder harde, stijve vormen zoals die worden gebruikt in displays, maar ook zachte, flexibele vormen zoals die worden gebruikt in verpakkingen. Over het algemeen verwijzen zowel "plastic" als "kunststof" naar hetzelfde type materiaal, hoewel het woord "kunststof" soms als meer technisch wordt beschouwd.

Een display van plastic gaat langere tijd mee en heeft een premium look. Met een display van plastic is er veel mogelijk, je hebt sterk materiaal maar toch licht in gewicht. Daarnaast is 'kunststof' ook goed te combineren met andere materialen. 

Een display van een type plastic of kunststof zijn in allerlei maten te verkrijgen. Doordat we beschikken over de juiste machines kunnen wij elk display op maat produceren. De displays van plastic of kunststof zijn voor elke retailer geschikt. 

Inspiratie

Bekijk en bewonder

Metalen vloerdisplays - kleding (0282)
Metalen vloerdisplays - kleding (0282) Vloerdisplays
Honingraat karton vloerdisplays - tassen (0280)
Honingraat karton vloerdisplays - tassen (0280) Vloerdisplays
Honingraat karton vloerdisplays - kleding (0281)
Honingraat karton vloerdisplays - kleding (0281) Vloerdisplays
Menno

maatwerk
Display nodig?

Menno Directeur