Type
Displays

Displays

Verschillende
soorten displays
voor in uw winkel

The smart way to display

Displays worden vaak ingezet om bepaalde producten of diensten extra uit te lichten. Dit is een goede manier om op te vallen bij jouw klant of potentiële klant. Displays, ook wel instore communicatie genoemd, worden daarom ook veel ingezet door winkels, supermarkten en merkfabrikanten om (tijdelijke) acties of juiste nieuwe producten of collecties aan de klant te presenteren en te promoten.

Verschillende soorten displays

Elke display kan in verschillende vormen en maten gemaakt worden. Het is afhankelijk wat het doel is en hoe de displays ingezet worden. Heb je een bepaalde actie met verschillende producten die je wilt promoten dan is een vloerdisplay een goede optie, of juist een schapdisplay als het om een supermarkt gaat. Of wil je juist extra aankopen stimuleren bij de kassa, dan is een toonbankdisplay een goede optie.

Een display op maat

Een display is bij ons altijd maatwerk. We denken daarbij graag met je mee. Alleen een idee is voor onze creatieve specialisten al voldoende. Het resultaat is altijd een unieke op maat gemaakte display met een functioneel design. We denken mee met het ontwerp en verrassen je graag met een uniek design, die technisch voldoet aan alle productspecificaties. Is het ontwerp volledig naar wens? Dan zetten we het ontwerp door naar onze productie.

Toonbank displays

Toonbank displays

Een product meer laten opvallen tussen andere producten in de winkel? Dan is een productdisplay zeer geschikt.

Vloerdisplays

Vloerdisplays

Instore communicatie, functionele displays en drukwerk. Daarin zijn wij gespecialiseerd.

Kopstelling displays

Kopstelling displays

Een kopstelling display zie je vaak terug in supermarkten en winkels, aan het eind van een stelling.

Shop-in-shop displays

Shop-in-shop displays

Met een shop-in-shop display creëer je letterlijk een winkel in een winkel.

Stephan

maatwerk
Display nodig?

Stephan Productie