Merk
fabrikanten

Merkfabrikanten

Ontwerp & productie

Je verkoop een boost geven of je naamsbekendheid verhogen? Actiematig voor een korte campagne, spaaractie of langlopende campagne, als producent creëren wij voor jou een op maat gemaakte display en zorgen we voor instore communicatie. Met onze creatieve en technische specialisten vertalen wij jouw sales- en marketingdoelstellingen naar een slimme display voor een consumentgerichte actie. Bij Global Creations ontwerpen en produceren we op maat gemaakte displays.

In-house productie

We zijn in staat jouw vraag volledig op te pakken, van A tot Z. Door onze creatieve studio kunnen we een creatieve invulling geven aan jouw vraag. Daarnaast creëert onze technische afdeling een slimme en stevige constructie. Met onze in-house productie hebben we de volledige controle over het proces en leiden we niet aan kwaliteitsverlies. Bij Global Creations ontwerpen en produceren we op maat gemaakte displays. Wij denken graag met je mee en geven onze creatieve inbreng. Heb je vragen over de mogelijkheden?

Onze werkwijze

Stap voor stap

1
Briefing
We bespreken eerst samen wat je wensen en plannen zijn.
2
Presentatie
Aan de hand van de briefing in stap 1 gaan we aan de slag met het creatieve concept. Je ontvangt een aantal 3D visuals en een inschatting van de kosten.
3
Offerte
Ben je tevreden over het ontwerp en de 3D visuals? Dan is de technische ontwikkeling de volgende stap. Op basis hiervan maken we een definitieve offerte.
4
Model creatie
Wij maken een model, welke een eerste versie is van het eindproduct.
5
Productie
Als je tevreden bent met het resultaat, starten wij de productie.
6
Oplevering
Als alles gereed is zul je het product ontvangen en kun je deze met trots plaatsen.

Display leverancier

We denken graag met je mee over hoe we jouw producten het beste op de winkelvloer kunnen tonen, binnen de randvoorwaarden. Hiermee creëren wij een concept op basis van vindingrijkheid, creativiteit en functionaliteit. Wij denken graag met je mee en geven onze creatieve inbreng. Heb je vragen over de mogelijkheden?

De voordelen van Global Creations

  • Wij combineren verschillende materialen (hout, metaal, karton en kunststof).
  • Wij produceren POS-displays in hogere oplagen in alle soorten en maten.
  • Wij vinden het materiaal van de display niet leidend, maar het gebruiksdoel.
Menno

maatwerk
Display nodig?

Menno Directeur