Over
ons

Global Creations

Global Creations

The smart way to display

Global Creations maakt displays en instore communicatie.
Bij Global Creations vinden we het belangrijk dat we waarde toevoegen aan het product en dat jij als klant tevreden bent met het eindresultaat. We streven er dan ook naar om echt als partner gezien te worden, we zetten net dat stapje extra om jou als klant volledig te ontzorgen. Je krijgt bij ons de service van een bureau maar voor de prijs van een producent.

Meer dan 20 jaar ervaring

Global Creations begon ooit als visual merchandiser. In de jaren daarna groeiden we uit tot specialist in ontwerp, ontwikkeling en productie van displays en instore communicatie. Inmiddels hebben we meer dan 20 jaar ervaring én een moderne productielocatie in Nijkerk van maar liefst 3500 m2. Hierdoor zijn wij in staat om het hele proces van design, technisch ontwerp en productie zelf uit te voeren. Op deze manier kunnen we snel schakelen en is maatwerk geen probleem.

Ons team

Global Creations bestaat uit verschillende afdelingen, elke afdeling geeft zijn eigen invulling aan het proces van de displays. Zo hebben we een verkoopteam, projectbegeleiding, 3D ontwerpstudio, technische ontwerpstudio, prepress afdeling, de print- en snijafdeling en de afwerking en vervolgens de administratie. Ons doel is om zoveel mogelijk werk te verzetten met een klein team, we streven ernaar om geautomatiseerd te werken waar dat nodig is. Zo kan jij profiteren van een scherp tarief.

Onze productielocatie

Bij Global Creations produceren we zelf alle displays en ander point of sale materiaal. Op onze productielocatie van maar liefst 3500 m2 hebben we de beste machines en methodes om dit te realiseren. Hierdoor zijn wij in staat om het hele proces van technisch ontwerp, design en productie zelf uit te voeren. Op deze manier kunnen we snel schakelen en is maatwerk geen probleem.

Meer informatie

Kosten
efficient
vervoer

Kosten
efficient
vervoer

Onze werkwijze

Stap voor stap

1
Briefing
We bespreken eerst samen wat je wensen en plannen zijn.
2
Presentatie
Aan de hand van de briefing in stap 1 gaan we aan de slag met het creatieve concept. Je ontvangt een aantal 3D visuals en een inschatting van de kosten.
3
Offerte
Ben je tevreden over het ontwerp en de 3D visuals? Dan is de technische ontwikkeling de volgende stap. Op basis hiervan maken we een definitieve offerte.
4
Model creatie
Wij maken een model, welke een eerste versie is van het eindproduct.
5
Productie
Als je tevreden bent met het resultaat, starten wij de productie.
6
Oplevering
Als alles gereed is zul je het product ontvangen en kun je deze met trots plaatsen.

Bel ons en bespreek uw wensen

Met ruim 20 jaar ervaring op zak in het vakgebied, zijn wij perfect in staat om een full-servicedienstverlening aan te bieden. Dit betekent dat we niet alleen producent zijn van de verschillende soorten displays voor in uw winkel, maar dat u ons ook inschakelt als sparringpartner. Wij denken graag met u mee en geven onze creatieve inbreng. Bel ons op +31 (0)33 - 456 4150, stuur een e-mail naar sales@globalcreations.nl of vul ons contactformulier in. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen zodat u precies weet wat de kosten zijn.

Menno

maatwerk
Display nodig?

Menno Directeur