Onze
productielocatie

3500 m2 oppervlakte

Bij Global Creations produceren we zelf alle displays en ander point of sale materiaal. Op onze productielocatie van maar liefst 3500 m2 hebben we de beste machines en methodes om dit te realiseren. Hierdoor zijn wij in staat om het hele proces van technisch ontwerp, design en productie zelf uit te voeren. Op deze manier kunnen we snel schakelen en is maatwerk geen probleem.

De beste printer

Om in de beste kwaliteit te kunnen printen hebben we een Agfa Tauro 3300 UHS printer. Hiermee kunnen we tot wel 600 m2 per uur printen. De printer is geschikt voor allerlei soorten plaatmateriaal, zoals papier, karton, kunststof, hout en diverse composietmaterialen. Zo kunnen we met een korte doorlooptijd toch de allerbeste kwaliteit bieden.

Bekijk in 360 °

Lakken

We hebben verschillende apparaten en systemen om onze displays en instore communicatiematerialen perfect af te werken. Voor een kwalitatieve uitstraling en extra bescherming gebruiken we een Burckle laksysteem. Hiermee kunnen we platen – bijvoorbeeld Swedboard – voorzien van UV-lak. De kleuren krijgen meer diepte en het materiaal is extra beschermd. Deze topcoater verwerkt ongeveer 1000 m2 per uur.

Afwerken & in elkaar zetten

Met onze werkwijze kunnen we razendsnel de beste displays produceren. We hebben verschillende Zund cuttingsystemen om 24/7 plaatmaterialen te kunnen bewerken. Volledig automatisch kunnen we (bedrukte) platen uitsnijden, rillen of frezen. De losse onderdelen monteren we vervolgens zelf. Hiervoor hebben we diverse hotmelt lijmsystemen. Voor het afwerken van Swedboard-displays gebruiken we een kantbandmachine. We waxen de bodems in een dompelbak om de display te beschermen tegen vuil en vocht.

Bekijk in 360 °

Stephan

maatwerk
Display nodig?

Stephan Productie