Een duurzame oplossing
voor Supermarkt displays.

Cookware Company is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige kookwaren die bekend staat om haar innovatieve en duurzame producten. Met een sterke focus op milieuvriendelijkheid en efficiëntie, streeft Cookware Company ernaar om niet alleen in de keuken, maar ook op het gebied van bedrijfsvoering, een positieve impact te maken.  

Duurzaam stond voorop

Bij het plannen van deze acties stond Cookware Company voor de uitdaging om milieuvriendelijke en efficiënte display-oplossingen te implementeren. De focus lag niet alleen op het visueel aantrekkelijk maken van de producten in de winkel, maar ook op het hergebruik en de duurzaamheid van de displays. Dankzij de expertise en reputatie van Global Creations op het gebied van duurzame en logistiek efficiënte oplossingen, werd een succesvolle samenwerking aangegaan. Samen met Global Creations werden de mogelijkheden verkend om displays te ontwerpen die aan alle eisen zouden voldoen.

Dubbel honingraat display

Het honingraat display bleek de ideale keuze te zijn voor Cookware Company vanwege zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Het unieke ontwerp van het honingraat display maakt het mogelijk om de body ervan te hergebruiken en aan te passen voor verschillende promotieacties. Voor de eerste actie werd het display gebruikt voor de presentatie van glazen, terwijl het voor de tweede actie werd omgebouwd tot een BBQ-display. Bovendien biedt het honingraat display de mogelijkheid om de schaphoogte aan te passen, waardoor het perfect wordt afgestemd op de behoeften van de supermarkten.

Keuze voor een honingraat display

Hoewel er andere opties, zoals metalen displays, overwogen werden, bleek het honingraat display de beste optie te zijn voor de behoeften van de klant. De voordelen van het honingraat display zijn onder andere de kosteneffectiviteit, snelle doorlooptijden en de mogelijkheid om verschillende accessoires toe te voegen. Bovendien biedt het honingraat display een stevige constructie die bestand is tegen wisselingen en verplaatsingen in de winkelomgeving.

De samenwerking verliep vlot en efficiënt. Global Creations verzamelde alle benodigde informatie over de twee acties van Cookware Company en ging vervolgens aan de slag met hun design team om displays te ontwerpen die geschikt waren voor hergebruik en multi-inzetbaarheid. Hieruit volgende een ontwerp welke werd goedgekeurd en vervolgens stonden de displays twee keer een periode van acht weken op de vloer!

Menno

maatwerk
Display nodig?

Menno Directeur