Retailers

Retailers

Retailers

Zoek je een full service partner in point-of-sale, displays of instore communicatie? Dan ben je bij Global Creations aan het juiste adres, in Nederland én daarbuiten! Met onze jarenlange ervaring weten wij alles van point-of-sale materiaal, displays en andere vormen van instore communicatie. Schakel ons in voor het gehele proces: van creatieve ideeën tot ontwerp en productie.

Retail displays

Met een goede display of instore communicatie geef je de verkoop een boost én werk je aan de naamsbekendheid. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we dit moeten aanpakken. Wat je vraag ook is, wij gaan iedere uitdaging aan.

Onze werkwijze

Stap voor stap

1
Briefing
We bespreken eerst samen wat je wensen en plannen zijn.
2
Presentatie
Aan de hand van de briefing in stap 1 gaan we aan de slag met het creatieve concept. Je ontvangt een aantal 3D visuals en een inschatting van de kosten.
3
Offerte
Ben je tevreden over het ontwerp en de 3D visuals? Dan is de technische ontwikkeling de volgende stap. Op basis hiervan maken we een definitieve offerte.
4
Model creatie
Wij maken een model, welke een eerste versie is van het eindproduct.
5
Productie
Als je tevreden bent met het resultaat, starten wij de productie.
6
Oplevering
Als alles gereed is zul je het product ontvangen en kun je deze met trots plaatsen.

Partner in point-of-sale materiaal

Wij snappen als geen ander dat je niet wilt kiezen tussen prijs en kwaliteit. Daarom krijg je van onze beide. ‘De service van een bureau tegen de kosten van een producent’ is ons uitgangspunt. Wij denken graag met je mee en geven onze creatieve inbreng. Heb je vragen over de mogelijkheden?

De voordelen van Global Creations

  • Wij combineren verschillende materialen (hout, metaal, karton en kunststof).
  • Wij produceren POS-displays in hogere oplagen in alle soorten en maten.
  • Wij vinden het materiaal van de display niet leidend, maar het gebruiksdoel.
Menno

maatwerk
Display nodig?

Menno Directeur