Samenwerking die leidt
tot de Superstar Award.

Gerenommeerd merk in de tuinbouwindustrie

Gardena staat bekend om haar hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen voor tuinieren. Al twee jaar lang is Gardena een tevreden klant. De samenwerking begon met een display voor een spaaractie, Gardena koos voor Global Creations vanwege het vermogen om een totaalpakket aan diensten te bieden, van flyers en point-of-sale materialen tot aan de levering aan het magazijn van de klant. Gardena hecht veel waarde aan het feit dat ze volledig ontzorgd worden bij elke actie die ze ondernemen.

De keuze voor Global Creations

Gardena koos voor Global Creations als partner voor de uitgebreide service en expertise die ze in huis hebben. Door samen te werken kon Gardena profiteren van een naadloze uitvoering van hun campagnes met betrekking tot het loyaliteitsprogramma, waarbij ze konden vertrouwen op hoogwaardige materialen en creatieve ontwerpen die hun merkidentiteit versterkten.

Het begin van de samenwerking

De eerste stap in de samenwerking tussen Gardena en Global Creations was de introductie van de honingraat display. Deze keuze werd gemaakt vanwege de duurzaamheid en stevigheid van het materiaal. In vergelijking met kartonnen displays, biedt de honingraatstructuur een langdurige oplossing die bestand is tegen de eisen van verschillende omgevingen.

Het productieproces van de honingraat displays omvat geavanceerde technieken en aandacht voor duurzaamheid. Global Creations maakt gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde productiemethoden om displays te produceren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook lang meegaan. Door te investeren in duurzame oplossingen, dragen we samen bij aan een beter milieu en verminderen ze hun ecologische voetafdruk.

Het resultaat

Het honingraat display bleek een groot succes te zijn, waarbij het aanzienlijke impact had op de sales van Gardena-producten. De opvallende displays trokken de aandacht van consumenten en droegen bij aan een verhoogde merkzichtbaarheid in verschillende winkelomgevingen. Als erkenning voor de samenwerking ontvingen Gardena en Global Creations de prestigieuze Superstar Award, die werd uitgereikt door Trade magazine display Verlags-GmbH uit Duitsland. Deze award wordt jaarlijks toegekend voor de mooiste en beste displays op de Duitse markt. Dit jaar werden we vereerd met twee gouden awards in de volgende categorie├źn:

  • Kartonnen displays groter dan 60x40 cm
  • Beste algemene ontwerp

Beide prijzen werden gewonnen met de promotiedisplay van Gardena GmbH. Een prachtige getuigenis van ons werk! Deze erkenning bevestigt niet alleen de effectiviteit van de samenwerking tussen Gardena en Global Creations, maar benadrukt ook de creativiteit en kwaliteit van het geleverde werk.

Menno

maatwerk
Display nodig?

Menno Directeur