Counterdisplays
voor Philips

Philips Beauty ontwikkelt slimme beautyproducten waarmee consumenten zichzelf in de watten leggen. Met een slimme oplossing presenteren we de producten optimaal in de winkels en trekken we op het juiste moment de aandacht van de consument. Benieuwd hoe we dat hebben aangepakt? Dat leest u in deze klantcase.

Hoogwaardige beauty displays

De hoogwaardige producten van Philips spelen in op het gevoel van luxe en verwenning. De producten vragen daarom om een perfecte presentatie in de winkels. Global Creations ging aan de slag met ontwerp, techniek én de productie van deze hoogwaardige counterdisplays. We gebruikten hiervoor een techniek waarbij we kunststof vormen met een vacuüm. Daar is vervolgens bedrukking, beveiliging, verlichting en stroom aan toegevoegd.

Diverse displays voor Philips

Elektronica gigant Philips is een van onze vaste klanten. We hebben door de jaren heen uiteenlopende displays ontworpen én geproduceerd voor Philips. Daarbij werken we voor verschillende divisies en verschillende landen. Elke opdracht is uniek en we komen altijd met een slimme maatwerk oplossing.

Philips Beauty entwickelt schlaue Beautyprodukte, mit denen Verbraucher sich verwöhnen. Mit einer durchdachten Lösung sorgen wir für eine optimale Präsentation der Produkte in den Geschäften und erregen damit genau zum richtigen Zeitpunkt die Aufmerksamkeit des Verbrauchers. Sind Sie neugierig, welche Lösung wir gefunden haben? Sie lesen es in unserem Kundenbeispiel.

Menno

maatwerk
Display nodig?

Menno Direktor