• Unieke displays op maat
  • Partner in technisch advies
  • Voor elk budget een ontwerp

Een wanddisplay zorgt ervoor dat u producten die voor u commercieel interessant zijn, extra kunt laten opvallen. Een winkel is vaak gevuld met verschillende stellingen, met daarop allerlei producten. Hierdoor gaat zo’n stelling, en zeker de producten die erop staan, een beetje op in het geheel. Een wandstelling valt echter wel op. Ga maar na. Wanneer u zelf een winkel bezoekt, kijkt u eerst naar het geheel, en bekijkt daarna wat er aan de wanden van de winkel gepresenteerd wordt.

Op maat gemaakte winkel display voor beauty - ASAP

Stuur uw klant met een wanddisplay

Een wanddisplay staat op de juiste plek in een winkelpand. Hierdoor valt een wanddisplay extra op. Hier kunt u als winkelier ook nog extra mee spelen, door producten die extra interessant voor u zijn hier te presenteren. Dit kunnen producten met een hoge winstmarge zijn, maar ook populaire producten die goed verkopen. Door veel verkochte producten op een goed zichtbare plek te presenteren, maakt u het uw klant gemakkelijk. Dit stimuleert uw klant om uw winkel vaker te bezoeken.

Mogen wij jouw product ook in de spotlight zetten?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan

Productie locatie Global Creations

Laat uw wanddisplay op maat maken

Een wanddisplay kan er op heel veel verschillende manieren uitzien. U heeft de keuze uit verschillende materialen bij onze fabriek in Nijkerk, nabij Amersfoort. Gelukkig adviseren wij u hier graag over. Neem voor advies contact met ons op door te bellen naar +31 (0)33 - 456 4150. Verder kunt u e-mailen naar sales@globalcreations.nlen heeft u de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Als u uw wanddisplay al voor zich ziet, vraag dan een offerte aan.