Wand
display

Waarom een wanddisplay?

Een wanddisplay valt op doordat deze op een zichtbare plek staat. Als winkelier is het mogelijk te spelen met het presenteren van verschillende producten in een wanddisplay. Een wanddisplay dient echt als dé etalage van jouw winkel. Zo kan je hier goed populaire producten of producten met een hoge winstmarge in tonen. Door deze producten op een zichtbare plek te presenteren, maak je het de klant gemakkelijk. Dit stimuleert de verkoop nog meer.

Een wanddisplay op maat

Een wanddisplay maken wij voor jouw winkels volledig op maat. Alle vormen en maten zijn mogelijk. Zo kan je een wanddisplay laten maken die aansluit bij de producten die je graag extra laat opvallen. Dit kan zijn met bijvoorbeeld verstelbare bakken of schappen. Iedere techniek en materiaal is mogelijk. Op basis jouw wensen maken onze creatieve specialisten een design. Hierbij wordt rekening gehouden met de bepaalde specificaties, zoals de levensduur, productvoorraad en het doel van de display. Is het ontwerp volledig naar wens? Dan zetten we het ontwerp door naar onze productie.

Voordelen wanddisplay

  • De wanddisplay trekt direct de aandacht van de consument
  • Zeer geschikt voor het stimuleren van de verkoop van jouw producten
  • Alles is mogelijk met betrekking tot vorm, maat, materiaal, kleur en techniek

Onze werkwijze

Stap voor stap

1
Briefing
We bespreken eerst samen wat je wensen en plannen zijn.
2
Presentatie
Aan de hand van de briefing in stap 1 gaan we aan de slag met het creatieve concept. Je ontvangt een aantal 3D visuals en een inschatting van de kosten.
3
Offerte
Ben je tevreden over het ontwerp en de 3D visuals? Dan is de technische ontwikkeling de volgende stap. Op basis hiervan maken we een definitieve offerte.
4
Model creatie
Wij maken een model, welke een eerste versie is van het eindproduct.
5
Productie
Als je tevreden bent met het resultaat, starten wij de productie.
6
Oplevering
Als alles gereed is zul je het product ontvangen en kun je deze met trots plaatsen.

Global Creations

  • Wij kunnen de displays als een eenvoudig bouwpakket of volledig opgebouwd aanleveren.
  • Wij ontwikkelen displays waarbij we rekening houden met de logistieke optimalisatie.
  • Wij zijn FSC gecertificeerd en houden rekening met het CO2 gebruik.

Voorbeelden van een wand display

Een wand display is een effectieve manier om producten op een georganiseerde en visueel aantrekkelijke manier te presenteren. Een wand display kan verschillende vormen aannemen, zoals planken, rekken of modulaire systemen die aan de muur worden bevestigd. Een veelvoorkomend voorbeeld is een modulair plankensysteem dat aan de muur wordt gemonteerd, waardoor winkeliers de hoogte in kunnen gaan om meer ruimte te benutten. 

Wand displays zijn ideaal voor het tonen van producten zoals boeken, sieraden, kledingaccessoires of elektronische apparaten. Ze kunnen worden aangepast aan de merkidentiteit van de winkel en zijn vaak voorzien van strategisch geplaatste verlichting om de aandacht van klanten te trekken. Door gebruik te maken van wand displays kunnen winkeliers niet alleen kostbare vloerruimte optimaliseren, maar ook een overzichtelijke en aantrekkelijke presentatie van producten realiseren.

Muur display of wand display?

Bij Global Creations horen we uiteenlopende namen voor onze producten. Muur display en wand display zijn verzamelnamen voor onze display dat aan de muur bevestigd wordt en gebruikt wordt om producten op een gestructureerde en aantrekkelijke manier te tonen. Wij gebruiken als benaming eigenlijk nooit muur display, maar wel wand display. 

Inspiratie

Bekijk en bewonder

Honingraat karton vloerdisplays - tassen (0280)
Honingraat karton vloerdisplays - tassen (0280) Vloerdisplays
Metalen vloerdisplays - kleding (0282)
Metalen vloerdisplays - kleding (0282) Vloerdisplays
Honingraat karton vloerdisplays - kleding (0281)
Honingraat karton vloerdisplays - kleding (0281) Vloerdisplays
Menno

maatwerk
Display nodig?

Menno Directeur