Een wand displays is een mooie manier om uw product of dienst onder de aandacht te brengen in winkels, kantoorruimtes en andere externe locaties. Het voordeel van zo’n presentatiewand is dat deze erg goed opvalt, terwijl deze niet veel ruimte inneemt. Een presentatiewand kan gebruikt worden voor verschillende producten en diensten. Maak bijvoorbeeld je interne boodschap visueel of creëer een huiselijke sfeer in een winkel. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk dan zeker de voorbeelden van onze klanten op deze pagina. Of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

Op maat gemaakte wand displays

Maatwerk is altijd van uitgangspunt. Daarom gaan we bij Global Creations aan de slag op basis van uw wensen en ideeën. Een goede wand display trekt de aandacht van precies díe doelgroep en geeft uw product of dienst net dat beetje extra uitstraling. Heeft u hier al ideeën over? Wij horen het graag. Maar we kunnen u ook verrassen met onze creatieve ideeën. We hebben alles zelf in huis. Met meer dan 20 jaar ervaring en een productielocatie van 3500 m2 durven we elke uitdaging aan. We gebruiken verschillende technieken en materialen en komen altijd met een slimme oplossing.

Specialist in presentatiewanden en wand displays

Global Creations is meer dan een producent van presentatiewanden en wand displays. Profiteer van ons kennis, ervaring en creativiteit en schakel ons in als sparringpartner. Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking en proberen verwachtingen altijd te overtreffen. Meer weten of vrijblijvend kennis maken? Neem gerust contact met ons op! Wij ontmoeten u graag.

Mogen we je helpen met een wand display?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan