Winkel
displays

Waarom een winkeldisplay?

Een winkeldisplay is niet één specifieke display. Er zijn meerdere displays geschikt voor in een winkel. Denk hierbij aan displays voor de kopstelling, op de toonbank en voor in het schap. Maar ook spaaractie displays of in-and-out displays zijn geschikt voor jouw winkel. Je zet deze displays in om bepaalde producten of merken extra uit te lichten aan de consument of er zijn acties die je wilt promoten. Maar winkeldisplays worden ook vaak ingezet om juist informatie over te brengen, bijvoorbeeld een werkwijze van een bepaald product.

Winkeldisplays op maat

Al onze displays worden op maat gemaakt. Als eerste bespreken we met jou welke typen displays je graag wilt in je winkel en op welke manier je ze gaat inzetten. Dit kan bijvoorbeeld een actie zijn of een bepaald thema zoals WK voetbal, Kerst of Pasen. Ook de periode waarin de displays getoond worden is belangrijk om te weten, dit bepaalt de keuze voor het materiaal. Onze creatieve specialisten gaan dan met het design aan de slag en vervolgens krijg jij een 3D ontwerp. Ben je tevreden? Dan gaat het naar de productie en worden de verschillende soorten displays gemaakt.

Verschillende materialen winkel display

Een winkel display kan gemaakt worden van verschillende materialen, elk met zijn eigen kenmerken en esthetische voordelen. Hout is een veelgebruikt materiaal vanwege zijn natuurlijke uitstraling en veelzijdigheid. Metaal wordt vaak gebruikt voor moderne, strakke displays en biedt duurzaamheid. Kunststof is een lichtgewicht en kosteneffectief materiaal dat gemakkelijk gevormd kan worden, waardoor het ideaal is voor displays met verschillende vormen. 

Karton is een milieuvriendelijke optie en wordt vaak gebruikt voor tijdelijke winkel displays of promoties. Met honingraat karton profiteer je van de stevigheid van hout maar toch het gebruiksvriendelijke van karton. De keuze voor een bepaald materiaal hangt af van het gewenste uiterlijk, de functionaliteit en het budget van de winkel display.

Voordelen winkeldisplays

  • Producten presenteren of informatie overbrengen op een opvallende manier
  • Impulsaankopen stimuleren in een winkel
  • Tijdelijk of permanente winkeldisplays

Onze werkwijze

Stap voor stap

1
Briefing
We bespreken eerst samen wat je wensen en plannen zijn.
2
Presentatie
Aan de hand van de briefing in stap 1 gaan we aan de slag met het creatieve concept. Je ontvangt een aantal 3D visuals en een inschatting van de kosten.
3
Offerte
Ben je tevreden over het ontwerp en de 3D visuals? Dan is de technische ontwikkeling de volgende stap. Op basis hiervan maken we een definitieve offerte.
4
Model creatie
Wij maken een model, welke een eerste versie is van het eindproduct.
5
Productie
Als je tevreden bent met het resultaat, starten wij de productie.
6
Oplevering
Als alles gereed is zul je het product ontvangen en kun je deze met trots plaatsen.

Global Creations

  • Wij kunnen de displays als een eenvoudig bouwpakket of volledig opgebouwd aanleveren.
  • Wij ontwikkelen displays waarbij we rekening houden met de logistieke optimalisatie.
  • Wij zijn FSC gecertificeerd en houden rekening met het CO2 gebruik.

Inspiratie

Bekijk en bewonder

Honingraat karton vloerdisplays - tassen (0280)
Honingraat karton vloerdisplays - tassen (0280) Vloerdisplays
Honingraat karton vloerdisplays - kleding (0281)
Honingraat karton vloerdisplays - kleding (0281) Vloerdisplays
Metalen vloerdisplays - kleding (0282)
Metalen vloerdisplays - kleding (0282) Vloerdisplays
Menno

maatwerk
Display nodig?

Menno Directeur