Uw product op zo’n manier presenteren dat de doelgroep er niet omheen kan? Een vloerdisplay is de perfect oplossing. Een opvallende vloerdisplay zorgt voor de aandacht die uw product verdient. Het maakt niet uit welke vorm, materiaal of formaat u kiest. Alles is mogelijk. Met creatieve en technische specialisten in huis ondersteunen wij u graag van ontwerp tot productie. Als u wil, kunnen wij de vloerdisplays zelfs plaatsen. Wij zijn niet voor niets dé specialist in vloerdisplays en instore communicatie.

Winkel display voor Fontignac Penny pannen

Op maat gemaakte vloerdisplays

Een opvallende display of een spectaculaire shop-in-shop oplossing? Wij vertalen uw wensen en budget altijd naar een slimme oplossing. Een vloerdisplay trekt zeker de aandacht van uw doelgroep en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag mee over het juiste formaat, het ontwerp en de juiste materialen. Met meer dan 20 jaar ervaringen weten we precies wat de mogelijkheden zijn. Wat uw vraag ook is, wij gaan de uitdaging aan en komen altijd met verfrissende ideeën. Een op maat gemaakt vloerdisplay is altijd uniek en bijzonder functioneel.

Winkel display voor kinderfietsen

De voordelen van een vloerdisplay

Waarom kiezen voor een vloerdisplay? Dat vertellen wij u graag. Dit zijn redenen waarom onze klanten gaan voor vloer displays:

  • Trek de aandacht van uw doelgroep
  • Uw product in de optimale belevenis gepresenteerd
  • Op maat gemaakt uniek ontwerp
  • Alles is mogelijk: vorm, maat, materiaal, kleur, techniek
  • Prima te combineren met technologie en verlichting
  • Onze monteurs en etaleurs plaatsen het product, als u dat wenst

Specialist in vloerdisplays

Benieuwd hoe een vloerdisplay jouw product optimaal presenteert? Onze creatieve en technische specialisten denken graag met u mee. Op basis van uw ideeën, wensen en budget maken wij graag een creatief ontwerp. Onze technische specialisten zorgen voor een functioneel ontwerp met de juiste materialen en techniek. We vertellen u met alle plezier meer over displays en instore communicatie. Neem dus gerust contact met ons op.

Bekijk ons product portfolio

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Materialen

Bij Global Creations werken we met verschillende materialen. Wat het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw wensen en budget. Lees meer over materialen of neem contact​ met ons op voor advies.

Meer over onze materialen

Kunnen wij jou helpen met vloer display?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan