Er is een goede reden om een vloerdisplay te gebruiken. Wilt u uw product op zo’n manier presenteren dat de doelgroep er niet omheen kan? Een vloerdisplay is de perfecte oplossing. Een opvallende vloerdisplay zorgt voor de aandacht die uw product verdient. Het maakt niet uit welke vorm, materiaal of formaat u kiest. Alles is mogelijk. Met creatieve en technische specialisten in huis ondersteunen wij u graag van ontwerp tot productie. Als u wilt, plaatsen wij de vloerdisplays zelf. Wij zijn niet voor niets dé specialist in vloerdisplays en instore communicatie uit Nijkerk, in de omgeving van Amersfoort.

Winkel display voor Fontignac Penny pannen

Een op maat gemaakte vloerdisplay

Bent u op zoek naar een opvallende display of een spectaculaire shop-in-shop oplossing? Wij vertalen uw wensen en budget altijd naar een slimme oplossing. Een vloerdisplay trekt zeker de aandacht van uw doelgroep en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag mee over het juiste formaat, het ontwerp en de juiste materialen. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we precies wat de mogelijkheden zijn. Wat uw vraag ook is, wij gaan de uitdaging aan en komen altijd met verfrissende ideeën. Een op maat gemaakt vloerdisplay is altijd uniek en bijzonder functioneel.

Winkel display voor kinderfietsen

De voordelen van een vloerdisplay

Waarom zou u kiezen voor een vloerdisplay? Dat vertellen wij u graag. Dit zijn redenen waarom onze klanten gaan voor vloerdisplays:

  • Trek de aandacht van uw doelgroep
  • Uw product in de optimale belevenis gepresenteerd
  • Op maat gemaakt uniek ontwerp
  • Alles is mogelijk: vorm, maat, materiaal, kleur, techniek
  • Prima te combineren met technologie en verlichting
  • Onze monteurs en etaleurs plaatsen het product, als u dat wenst

Kies uit verschillende materialen

Bij Global Creations werken we met verschillende materialen. Welke passen het beste bij u? Dat is afhankelijk van uw wensen en budget. Lees meer over de materialen of neem contact met ons op voor advies. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar sales@globalcreations.nl of te bellen naar +31 (0)33 - 456 4150. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Display productie voorbeelden

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Materialen

Bij Global Creations werken we met verschillende materialen. Wat het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw wensen en budget. Lees meer over materialen of neem contact​ met ons op voor advies.

Meer over onze materialen

Kunnen wij jou helpen met vloer display?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan