Plafondhangers zijn zeer veelzijdig. Zo kunt u ze inzetten om een actie extra te laten opvallen of als bewegwijzering in een winkel, magazijn of tijdens een beurs. Plafondhangers, ook wel bekend onder de naam plafondborden, nemen geen extra ruimte in en zijn overal toepasbaar. Wat uw wensen ook zijn, vrijwel alles is mogelijk op het gebied van vorm, materiaal en formaat.

Plafondhangers sale kledingwinkel

Plafondhangers winkel

U heeft ze vast al wel eens ergens gezien: plafondhangers. Plafondhangers worden veel ingezet in winkels, maar ook voor een evenement of bedrijfspand is het een populaire keuze. De plaatsing aan het plafond zorgt ervoor dat u optimaal de ruimte benut en dat iedereen uw boodschap kan zien. 

Plafondborden sale supermarkt

De voordelen van plafondhangers

Kiezen voor een plafondkaart om uw producten te promoten brengt vele voordelen met zich mee. We zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje:

  • Een plafondhanger valt van een verre afstand al direct op in een winkel. Een vloerdisplay of counter display kan alleen van dichtbij getoond worden.
  • Naast het promoten van acties is een plafondhanger ook ideaal voor functionele informatie: uitgang en toilet, of het aangeven van productcategorieën per gangpad.
  • Alles is mogelijk op het gebied van vorm, maat, materiaal, kleur en techniek.
  • Met plafondborden profiteert u optimaal van de beschikbare ruimte. Ze kunnen aan elk type plafond worden opgehangen.
  • Prima te combineren met technologie en verlichting.
  • Onze monteurs en etaleurs hangen de plafondborden op in de winkel, als u dat wenst.

Specialist in plafondhangers

Benieuwd hoe een plafondkaart uw producten extra in de spotlights kan zetten? Wij denken graag met u mee. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van displays en instore communicatie en vertellen u met veel plezier meer. Met onze op maat gemaakte displays is alles mogelijk! Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

Display productie voorbeelden

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Materialen

Bij Global Creations werken we met verschillende materialen. Wat het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw wensen en budget. Lees meer over materialen of neem contact​ met ons op voor advies.

Meer over onze materialen

Kunnen wij jou helpen met plafondhangers?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan