Verdubbeling productiecapaciteit bij Global Creations

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan ons machinepark en onze processen. Het resultaat? Onze productiecapaciteit is hiermee meer dan verdubbeld. We vertellen u graag wat er is veranderd en wat uw voordelen zijn. 

Wat is er veranderd?

Voor ons machinepark is de grootste verandering de uitbreiding met een tweede Inca Onset printer, waardoor we nu ruim 700m2 aan digitaal kwaliteitsdrukwerk per uur kunnen draaien. Een tweede aanvulling voor ons machinepark is de installatie van een Zünd cuttingsysteem met een speciale configuratie, om automatisch te kunnen frezen.

Ook onze processen hebben we aangepakt. Onze hele productiehal is opnieuw ingedeeld, om de totale workflow logischer en efficiënter te maken. Hierbij hebben we een duidelijkere scheiding gemaakt tussen print, afwerking, assemblage, verpakken en storage.

Wat zijn uw voordelen?

Natuurlijk brengen deze veranderingen ook mooie voordelen met zich mee voor onze klanten. We zetten ze hieronder voor u op een rijtje:

✓ Door efficiënte machines kunnen we u aantrekkelijkere prijzen aanbieden voor digitaaldruk, displays en andere point of sales materialen

✓ Snellere levertijden en hogere capaciteit

✓ Voor alle stappen in het productieproces van displays bent u bij ons aan het juiste adres: van print tot assemblage

Kom een kijkje nemen

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom en machinepark. Neem hiervoor contact met ons op, we vertellen u graag meer over ons productieproces en de mogelijkheden.