Zoekt u metalen displays om uw producten te presenteren? Global Creations uit Nijkerk, in de buurt van Amersfoort, helpt u graag verder. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in displays en instore communicatie. Onze creatieve specialisten vertalen uw wensen en ideeën naar een creatief ontwerp. Vervolgens gaat een technisch specialist aan de slag met een functioneel ontwerp en advies over het materiaal. Wanneer u helemaal tevreden bent, starten we met de productie. Doordat we niet alleen leverancier maar ook producent zijn van displays, vindt u bij ons alle services onder één dak. 

Productie locatie schroef Global Creations

Op maat gemaakte metalen displays

Zet uw producten op de kaart met een op maat gemaakte metalen display. Profiteer daarbij van onze creatieve én technische kennis. Bij het uitdenken van een ontwerp houden we altijd rekening met uw wensen, ideeën en natuurlijk uw budget. We gaan elke uitdaging aan, wat uw vraag ook is. Of u nu een display voor een kopstelling wilt of juist op zoek bent naar een vloerdisplay, wij helpen u verder! Het resultaat is altijd een prachtig én functioneel ontworpen display van metaal, eventueel gecombineerd met andere materialen. 

Productie locatie materiaal Global Creations

Profiteer van de voordelen

Metalen displays zijn er in alle soorten en maten. Wij hebben jarenlange ervaring met displays van draadstaal, kokers, plaatstaal, metalen rekken en meer. Daarnaast hebben de displays vele voordelen, waaronder:

  • Luxe uitstraling
  • Duurzaam in gebruik
  • Maatwerk is mogelijk
  • Perfect voor permanente displays
  • Prima te combineren met andere materialen
  • Enorm sterk en robuust, geschikt voor veel gewicht

Vraag een offerte aan

Met metalen displays kunt u veel kanten op. Benieuwd hoe een display van metaal uw product optimaal kan presenteren? Wij denken graag met u mee en ondersteunen u tijdens het gehele proces. Van ontwerp tot productie en plaatsing. Bekijk voorbeelden op onze website, neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Wij zijn te bereiken via +31 (0)33 - 456 4150 of via sales@globalcreations.nl

Display productie voorbeelden

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Cases

Onze opdrachten zijn net zo divers als onze klanten. Dat is wat ons werk leuk en bijzonder maakt. Wij grijpen elke uitdaging met beide handen aan. En komen altijd met een slimme oplossing. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Bekijk onze cases