Zoekt u een metalen display om uw producten te presenteren? Global Creations helpt u graag. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in displays en instore communicatie. Onze creatieve specialisten vertalen uw wensen en ideeën naar een creatief ontwerp. Vervolgens gaat een technisch specialist aan de slag met een functioneel ontwerp en advies over materiaal. Veel metalen displays bevatten ook andere materialen. Global Creations helpt u graag met het ontwerp, de techniek, productie én plaatsing van metalen display.

Op maat gemaakte display van metaal

Op maat gemaakte display van metaal

Zet uw producten in the picture met een op maat gemaakt metalen display. Profiteer daarbij van onze creatieve én technische kennis! Maakt Global Creations een ontwerp voor u, dan houden wij altijd rekening met uw wensen, ideeën en natuurlijk uw budget. Met ruim 20 jaar ervaring durven wij elke uitdaging aan, wat uw vraag ook is. Het resultaat is altijd een prachtig én functioneel ontworpen display van metaal, eventueel gecombineerd met andere materialen. 

De voordelen van metalen displays

De voordelen van metalen displays

Metalen displays zijn er in alle soorten en maten. Wij hebben jarenlange ervaring met displays van draadstaal, kokers, plaatstaal, metalen rekken en andere op maat gemaakte displays voor instore communicatie. Waarom kiezen voor een display van metaal? Dit zijn de voordelen:

  • Enorm sterk en robuust, geschikt voor veel gewicht
  • Luxe uitstraling
  • Duurzaam in gebruik
  • Perfect voor permanente displays
  • Maatwerk is mogelijk
  • Prima te combineren met andere materialen

Specialist in metalen displays

Met een metalen display kunt u ongelofelijk veel kanten op. Benieuwd hoe een display van metaal uw product optimaal kan presenteren? Wij denken graag met u mee en kunnen u ondersteunen in het gehele proces. Van ontwerp tot productie en plaatsing. Bekijk voorbeelden op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Bekijk ons product portfolio

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Cases

Onze opdrachten zijn net zo divers als onze klanten. Dat is wat ons werk leuk en bijzonder maakt. Wij grijpen elke uitdaging met beide handen aan. En komen altijd met een slimme oplossing. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Bekijk onze cases