Kartonnen
displays

Waarom kartonnen displays?

Met karton zijn de mogelijkheden eindeloos. Alle soorten displays kunnen van karton worden gemaakt. Het materiaal is heel dun en licht waardoor deze makkelijk in gebruik zijn. Maar door slimme constructies te maken, zijn de displays toch erg stevig. Ideaal om actiematig in te zetten. Wanneer de actie is beëindigd, kan de kartonnen display gerecycled worden. Zo ga je ook nog eens duurzaam te werk.

Kartonnen displays bij Global Creations

Al onze kartonnen displays worden op maat gemaakt. Vooraf bespreken we met jou wat je wensen zijn en welke soorten displays je wilt inzetten. Ons team gaat aan de slag met het ontwerp en creëren een design wat bij jouw project past. Ben je tevreden? Dan gaat het ontwerp naar de productie. We zorgen ervoor dat de constructie stevig is, maar wel makkelijk in gebruik. Het is mogelijk dat wij deze kartonnen displays kant-en-klaar verzenden zodat deze meteen in de winkels geplaatst kunnen worden maar zelf construeren is ook mogelijk met onze duidelijke handleiding erbij.

Voordelen kartonnen displays

  • Karton is perfect inzetbaar voor maatwerk, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Karton is dun en licht in gewicht maar door het slim te ontwerpen kunnen er stevige constructies gemaakt worden.
  • Karton is duurzaam en milieuvriendelijk materiaal en toch betaalbaar.

Daarom Global Creations

  • Wij kunnen de kartonnen displays als een eenvoudig bouwpakket of volledig opgebouwd aanleveren.
  • Wij ontwikkelen kartonnen displays waarbij we rekening houden met de logistieke optimalisatie.
  • Wij zijn FSC gecertificeerd en houden rekening met het CO2 gebruik.

Display karton

Display karton, ook wel bekend als kartonnen displays, is een veelzijdig materiaal dat in de wereld van marketing en productpresentatie steeds populairder wordt. Het is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele displaymaterialen, zoals plastic of metaal.

Of het nu gaat om vrijstaande vloerdisplays, toonbankdisplays of hangende displays, display karton biedt veelzijdige oplossingen die de aandacht van het publiek kunnen vastleggen. Het is een innovatief materiaal dat de creativiteit in marketing en productpresentatie stimuleert, terwijl het tegelijkertijd rekening houdt met de impact op het milieu. Ontdek alle mogelijkheden van display karton bij Global Creations.

Inspiratie

Bekijk en bewonder

Honingraat karton vloerdisplays - tassen (0280)
Honingraat karton vloerdisplays - tassen (0280) Vloerdisplays
Honingraat karton vloerdisplays - kleding (0281)
Honingraat karton vloerdisplays - kleding (0281) Vloerdisplays
Metalen vloerdisplays - kleding (0282)
Metalen vloerdisplays - kleding (0282) Vloerdisplays
Menno

maatwerk
Display nodig?

Menno Directeur