Zet uw producten in de spotlights met kartonnen displays. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten karton, waardoor het materiaal in bijna elke situatie een goede keuze is. Een kartonnen display is bijzonder geschikt voor maatwerk. Verschillende vormen, kleuren, opdruk, de keuze is aan u! Wij verrassen u graag met onze creatieve ideeën of denken mee over een praktische uitwerking van uw eigen ontwerp. Het resultaat is altijd een uniek kartonnen display dat bij u past.

Op zoek naar een extra sterk kartonnen display? Lees hier meer over re-board karton.

Op maat gemaakte kartonnen displays

Op maat gemaakte kartonnen displays

Een kartonnen display laten maken kan bij Global Creations. Sterker nog, wij ondersteunen u graag in het hele proces. Op basis van uw wensen en budget gaan we aan de slag met creatieve ideeën. Onze technische specialisten zorgen vervolgens voor de juiste technieken en materialen. Karton combineren met andere materialen is ook mogelijk! Is het prototype akkoord, dan start de productie. Wij kunnen displays van karton zelfs plaatsen, als u dat wenst. Zo zijn wij uw strategische partner én nemen wij werk uit handen. 

De voordelen van een display van karton

De voordelen van een display van karton

Karton is een populair materiaal voor displays en instore communicatie en dat is niet zonder reden. Wij hebben de voordelen van kartonnen displays voor u op een rijtje gezet:

  • Lichtgewicht materiaal
  • Gemakkelijk te verplaatsen en vervoeren
  • Eenvoudig zelf in elkaar zetten
  • Betaalbaar, voor ieder budget beschikbaar
  • Perfect voor maatwerk
  • Milieuvriendelijk

Specialist in karton en displays

Benieuwd naar de mogelijkheden van kartonnen displays? Wij helpen u graag. Met ruim 20 jaar ervaring in displays van karton kunnen wij u voorzien van een goed advies. Kijk gerust eens rond op onze website of laat u verrassen door onze creatieve ideeën. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

Bekijk ons product portfolio

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Cases

Onze opdrachten zijn net zo divers als onze klanten. Dat is wat ons werk leuk en bijzonder maakt. Wij grijpen elke uitdaging met beide handen aan. En komen altijd met een slimme oplossing. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Bekijk onze cases