Zet uw producten in de spotlights met onze kartonnen displays. Er zijn veel verschillende soorten karton, waardoor het materiaal in bijna elke situatie een goede keuze is. Een kartonnen display kunt u bij Global Creations op maat laten maken. Bij ons kiest u uit verschillende vormen, kleuren en opdrukken. Wij verrassen u graag met onze creatieve ideeën of denken mee over een praktische uitwerking van uw eigen ontwerp. Het resultaat is altijd een karton display op maat voor uw product, dat volledig aansluit op uw wensen en u niet zomaar vindt in een reguliere winkel. 

Productie locatie Global Creations

Op maat gemaakte kartonnen displays

Wanneer u een kartonnen display wilt laten maken, dan zit u bij Global Creations helemaal goed. We ondersteunen u tijdens het hele proces en werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Op basis van uw wensen en budget gaan we aan de slag met onze creatieve ideeën voor een karton display op maat voor uw product. Doordat we zowel producent als leverancier zijn van kartonnen displays wordt bij ons alles onder één dak geregeld. Zo werken onze creatieve specialisten ontwerpen uit en vertalen dit naar unieke concepten. Vervolgens zorgen onze technische specialisten voor de juiste technieken en materialen. Voor onze displays van karton worden vaak meerdere materialen gecombineerd. Dit zorgt voor een stevig product en verhoogt de kwaliteit van de karton display. Wanneer het prototype akkoord is, dan start de productie op onze locatie in Nijkerk, nabij Amersfoort. Wij kunnen de displays van karton zelfs plaatsen, als u dat wenst. Zo zijn wij uw strategische partner én nemen wij werk uit handen. Hierdoor profiteert u van een karton display van de hoogste kwaliteit die u niet vindt in een reguliere winkel. 

Productie locatie Global Creations

De voordelen van een display van karton voor uw product

Karton is een populair materiaal voor displays en instore communicatie en dat is niet zonder reden. Wij hebben de voordelen van een kartonnen display voor u op een rijtje gezet:

  • Milieuvriendelijk
  • Lichtgewicht materiaal
  • Perfect voor maatwerk
  • Eenvoudig zelf in elkaar te zetten
  • Gemakkelijk te verplaatsen en vervoeren
  • Betaalbaar, voor ieder budget beschikbaar

Bel ons voor meer informatie over een karton display op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van kartonnen displays? Wij helpen u graag verder. Met ruim 20 jaar ervaring in het produceren en leveren van displays van karton, voorzien wij u van een goed advies. Kijk gerust eens rond op onze website of laat u verrassen door onze creatieve ideeën. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking. Wij zijn te bereiken via +31 (0)33 - 456 4150 of via sales@globalcreations.nl. Daarnaast is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Zo krijgt u een beeld van de kosten bij het laten maken van een kartonnen display en weet u vooraf waar u aan toe bent.

Display productie voorbeelden

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Cases

Onze opdrachten zijn net zo divers als onze klanten. Dat is wat ons werk leuk en bijzonder maakt. Wij grijpen elke uitdaging met beide handen aan. En komen altijd met een slimme oplossing. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Bekijk onze cases