Op zoek naar een plastic of plexiglas display? Dan bent u bij Global Creations aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in displays en instore communicatie. Met een plastic display presenteert u uw producten op een stijlvolle manier, die bovendien erg functioneel en effectief is. Wij helpen u graag aan een op maat gemaakte display die bij u past. We kunnen het gehele proces voor u verzorgen: van ontwerp tot productie. Als u wil, kunnen wij de kunststof displays ook plaatsen. 

Plexiglas of plastic displays

Plexiglas of plastic displays

Kunststof is een verzamelnaam voor verschillende soorten materialen. Zonder teveel in details te treden over de techniek, kunnen we u vertellen dat een kunststof display enorm veelzijdig is. Alles is mogelijk. Op basis van uw ideeën en wensen gaan onze creatieve specialisten aan de slag met een verrassend ontwerp. De technische specialist vertaalt het creatieve ontwerp naar een functioneel design en adviseert over de juiste materialen. Het resultaat is een functionele plastic of plexiglas display met een prachtige uitstraling. Zo krijgt uw product de aandacht die het verdient.

De voordelen van kunststof displays

De voordelen van kunststof displays

Overweegt u een kunststof display voor uw product? Graag helpen wij u met de materiaalkeuze. Houd daarbij in het achterhoofd dat het ook mogelijk is om verschillende materialen te combineren. Dit zijn de voordelen van kunststof displays:

  • Licht van gewicht, maar toch heel sterk
  • Gemakkelijk te verplaatsen en vervoeren
  • Flexibel, grote vrijheid in ontwerp
  • Goed bestendig tegen slijtage en weersomstandigheden
  • Beschikbaar is allerlei soorten, kleuren en maten
  • Heeft een luxe uitstraling

Specialist in kunststof displays

Op welke manier draagt een kunststof display bij aan uw doelen? Wij denken graag met u mee. Als full service partner in displays en instore communicatie fungeren wij graag als sparringpartner. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we precies wat de mogelijkheden zijn en komen we altijd met verrassende ideeën. Neem een kijkje op onze website of neem contact op voor meer informatie.

Bekijk ons product portfolio

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Cases

Onze opdrachten zijn net zo divers als onze klanten. Dat is wat ons werk leuk en bijzonder maakt. Wij grijpen elke uitdaging met beide handen aan. En komen altijd met een slimme oplossing. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Bekijk onze cases