Bent u op zoek naar kunststof displays? Dan bent u bij Global Creations in Nijkerk, nabij Amersfoort, aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in displays en instore communicatie. Met een plastic display presenteert u uw producten op een stijlvolle manier, die bovendien erg functioneel en effectief is. Wij helpen u graag aan een op maat gemaakte display die bij u past. Overigens verzorgen we het gehele proces voor u, van ontwerp tot productie. Indien gewenst plaatsen wij de kunststof displays vervolgens ook. Bij ons vindt u alle services onder één dak en profiteert u van de hoogste kwaliteit. 

Medewerker aan het werk

Kunststof displays: plexiglas of plastic?

Kunststof is een verzamelnaam voor verschillende soorten materialen. Hierdoor zijn kunststof displays enorm veelzijdig en is alles mogelijk. Op basis van uw ideeën en wensen gaan onze creatieve specialisten aan de slag met een verrassend ontwerp. De technische specialisten vertalen dit creatieve ontwerp vervolgens naar een functioneel design en adviseren over de juiste materialen. Het resultaat is een functionele plastic of plexiglas display met een prachtige uitstraling die op verschillende manier toepasbaar is. Zet de display bijvoorbeeld op tafel of gebruik het als wanddisplay of als folderdisplay. Zo krijgt uw product de aandacht die het verdient.

Vivo messen

De voordelen van kunststof displays

Overweegt u een kunststof display voor uw product? Dan helpen we u graag met de materiaalkeuze. Zo is het mogelijk om verschillende materialen te combineren. Naast de materiaalkeuze hebben kunststof displays meerdere voordelen:

  • Een luxe uitstraling
  • Flexibel, grote vrijheid in ontwerp
  • Licht van gewicht, maar toch heel sterk
  • Gemakkelijk te verplaatsen en vervoeren
  • Beschikbaar is allerlei soorten, kleuren en maten
  • Goed bestendig tegen slijtage en weersomstandigheden

Neem contact met ons op voor meer informatie

Op welke manier draagt een plastic display bij aan uw doelen? Wij denken graag met u mee. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we precies wat de mogelijkheden zijn en komen we altijd met verrassende ideeën. Neem een kijkje op onze website of neem contact op voor meer informatie. Bel ons op +31 (0)33 - 456 4150, stuur een e-mail naar sales@globalcreations.nl of vul ons contactformulier in. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen, zodat u weet hoeveel een plastic display gaat kosten. 

Display productie voorbeelden

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Cases

Onze opdrachten zijn net zo divers als onze klanten. Dat is wat ons werk leuk en bijzonder maakt. Wij grijpen elke uitdaging met beide handen aan. En komen altijd met een slimme oplossing. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Bekijk onze cases