Met Swedboard displays heeft u de perfecte combinatie te pakken van een zeer sterk, maar toch lichtgewicht systeem. Swedboard bestaat uit een sandwichconstructie van karton. Daarmee is het misschien wel de ideale semipermanente display die u voor langere tijd kunt gebruiken. Na het gebruik, kunt u een Swedboard display simpelweg als oud papier afvoeren. Hiermee is Swedboard een fijn duurzaam én functioneel materiaal.

Productie locatie Global Creations

Specialist in Swedboard kartonnen displays

Bent u benieuwd hoe een Swedboard display uw product op de kaart zet? Wij denken met alle plezier mee over uw instore communicatie. Onze creatieve en technische specialisten uit Nijkerk, nabij Amersfoort, adviseren u graag over Swedboard displays. Wij kunnen u ondersteunen in concept, ontwerp, productie én plaatsing op locatie. Zo kunt u uw Swedboard door ons laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Wij zorgen ervoor dat de display volledig op maat is, afgestemd op uw wensen. 

De voordelen van Swedboard karton

Swedboard karton is niet voor niets een zeer populair materiaal voor het laten bedrukken van displays en instore communicatie. Bovendien is het prima te combineren met andere materialen. De belangrijkste voordelen van een Swedboard kartonnen display op een rijtje:

  • Milieuvriendelijk
  • Zeer stevig en sterk
  • Lichtgewicht materiaal
  • Duurzaam vanwege de lange levensduur
  • Gemakkelijk te verplaatsen en vervoeren
  • Perfect voor creatieve ontwerpen en prachtige designs

Bespreek de mogelijkheden of vraag een offerte aan

Wilt u Swedboard karton gebruiken voor het laten bedrukken van uw displays? Neem dan contact met ons op en bespreek uw wensen. Bel ons op +31 (0)33 - 456 4150 of stuur een e-mail naar sales@globalcreations.nl. Een Swedboard display laten bedrukken kan op veel verschillende manieren en daarom nemen we graag de mogelijkheden met u door.

Bent u ook benieuwd naar displays van andere materialen, zoals een Forexbord of swedbord? Ook hier vertellen we graag meer over. Indien gewenst geven we u ook een passend advies. Wilt u vooraf weten wat dit gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

Display productie voorbeelden

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Cases

Onze opdrachten zijn net zo divers als onze klanten. Dat is wat ons werk leuk en bijzonder maakt. Wij grijpen elke uitdaging met beide handen aan. En komen altijd met een slimme oplossing. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Bekijk onze cases