Met een re-board display heeft u de perfecte combinatie te pakken van een zeer sterk, maar toch lichtgewicht systeem. Re-board bestaat uit een sandwichconstructie van karton. Daarmee is het misschien wel de ideale semi permanente display die u voor een langere tijd kunt gebruiken. Na het gebruik kunt u een re-board display simpelweg als oud papier afvoeren. Hiermee is re-board een fijn duurzaam én functioneel materiaal.

Sterke displays van re-board karton

Sterke displays van re-board karton

Door de slimme constructie is re-board karton een combinatie van de stevigheid van hout, met het lichte gewicht van karton. De sandwichpanelen kunnen ook verschillende manieren worden ingezet. Wij denken graag mee over wat voor u de beste optie is. Onze creatieve specialisten komen met verrassende ideeën over vorm en uitstraling. Vervolgens gaan de technische specialisten aan de slag met een functioneel design. Zo maken wij van re-board karton effectieve displays en instore communicatie. 

De voordelen van re-board karton

De voordelen van re-board karton

Re-board karton is niet voor niets een zeer populair materiaal voor displays en instore communicatie. Bovendien is het prima te combineren met andere materialen. De belangrijkste voordelen van een re-board kartonnen display op een rijtje:

  • Lichtgewicht materiaal
  • Gemakkelijk te verplaatsen en vervoeren
  • Zeer stevig en sterk
  • Perfect voor creatieve ontwerpen en prachtige designs
  • Duurzaam vanwege de lange levensduur
  • Milieuvriendelijk

Specialist in re board kartonnen displays

Benieuwd hoe een re-board display jouw product perfect in the picture zet? Wij denken met alle plezier mee over uw instore communicatie. Onze creatieve en technische specialisten adviseren u graag over re-board displays. Wij kunnen u ondersteunen in concept, ontwerp, productie én plaatsing op locatie. Neem contact dus gerust met ons, zodat wij u kunnen verrassen met de mogelijkheden!

Bekijk ons product portfolio

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Cases

Onze opdrachten zijn net zo divers als onze klanten. Dat is wat ons werk leuk en bijzonder maakt. Wij grijpen elke uitdaging met beide handen aan. En komen altijd met een slimme oplossing. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Bekijk onze cases