• Unieke displays op maat
  • Partner in technisch advies
  • Voor elk budget een ontwerp

Falconboard is al jarenlang een veel gebruikt materiaal voor het vervaardigen van verpakkingsmaterialen en etalagematerialen, zoals een display. Dit sterke materiaal wordt gemaakt van twee lagen karton, waar een honingraatstructuur tussen is geplaatst. Hierdoor wordt het materiaal extra sterk. Doordat de basis van falconboard bestaat uit karton, is het laten maken van een display van dergelijk materiaal voordelig.

Op maat gemaakte winkel display voor beauty - ASAP

Laat het falconboard helemaal op maat maken

Een voordeel van falconboard is dat uw etalagemateriaal helemaal op maat gemaakt kan worden, zodat het materiaal precies aan uw wensen voldoet. Het materiaal wordt door Global Creations, dé specialist uit Nijkerk (nabij Amersfoort), precies in de vorm gesneden die u wenst. Daarna wordt uw display bedrukt met de afbeelding of de tekst die u op het falconboard wilt hebben. Zo wordt uw display uniek en vallen uw producten extra goed op. Hierdoor geeft u de verkoop ervan op een eenvoudige manier een boost.

Mogen wij jouw product ook in de spotlight zetten?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan

Productie locatie Global Creations

Wij denken graag met u mee

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om van falconboard een mooie display te maken. Wij hebben jarenlange ervaring en weten dus precies waar we aan moeten denken. We denken dan ook graag met u mee. Neem daarom contact met ons op. Bel naar +31 (0)33 - 456 4150of stuur ons een bericht via sales@globalcreation.nl. Als u al weet wat u wilt, vraag dan een offerte aan. Deze is altijd vrijblijvend. Wij nemen zo snel mogelijk na uw aanvraag contact met u op om verdere afspraken te maken.