Waarom zou u shop-in-shop displays laten plaatsen? Omdat uw product een eigen plek verdient waar het volledig tot zijn recht komt. Creëer daarom een volledige belevenis met een shop-in-shop concept. De naam zegt het al: een shop-in-shop systeem is een eigen winkel binnen een grotere winkel. Dit totale systeem bestaat meestal uit meerdere soorten displays, bijvoorbeeld vloerdisplays en wanddisplays. Global Creations uit Nijkerk, omgeving Amersfoort, helpt u graag met ontwerp, techniek, productie én plaatsing van compleet op maat gemaakte shop-in-shop displays.

Houten shop in shop display voor stalen novilon - Forbo interieur

Van shop-in-shop concept tot plaatsing

Open uw eigen winkel met shop-in-shop displays. Hoe die winkel eruit ziet? Dat bepaalt u zelf. U kunt kiezen uit allerlei materialen, kleuren en technieken. Daarin ondersteunen wij u graag. Onze creatieve specialisten vertalen uw wensen en ideeën naar een prachtig ontwerp. Daarna gaan de technische specialisten aan de slag met een functioneel en efficiënt systeem. Op onze moderne productielocatie van 3500 m2 wordt het shop-in-shop systeem gemaakt. Wij plaatsen het systeem ook in de winkel, als u dat wenst.

Shop in shop display voor gras - Joy Gardens

De voordelen van deze display

Een shop-in-shop systeem is de meest complete display op het gebied van instore communicatie. Waarom zou u kiezen voor shop-in-shop? Wij zetten de voordelen graag voor u op een rij:

  • Creëer de optimale belevenis voor uw product
  • Verhoog de naamsbekendheid van uw merk
  • Gespecialiseerd personeel komt volledig tot zijn recht
  • Uitermate geschikt voor hoogstaande presentaties met technologie en interactie
  • Op maat gemaakt design
  • Van concept tot plaatsing
  • De mogelijkheden zijn eindeloos

Kies voor de specialist in shop-in-shop concepten

Verdient uw product een eigen winkel? Wij vinden van wel. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden en inspiratie op onze website. Heeft u vragen of wilt u sparren? Neem dan gerust contact met ons op! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in shop-in-shop concepten en vertellen hier graag meer over. Wij gaan met alle plezier aan de slag met ontwerp, techniek, productie en plaatsing. Vraag dus een vrijblijvende offerte aan, e-mail naar sales@globalcreations.nl of bel naar +31 (0)33 - 456 4150.

Display productie voorbeelden

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Materialen

Bij Global Creations werken we met verschillende materialen. Wat het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw wensen en budget. Lees meer over materialen of neem contact​ met ons op voor advies.

Meer over onze materialen

Kunnen wij jou helpen met shop-in-shop display?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan