Uw product verdient een eigen plek waar het volledig tot zijn recht komt. Creëer daarom een volledige belevenis met een shop in shop concept. De naam zegt het al: een shop in shop systeem is een eigen winkel binnen een grotere winkel. Dit totale systeem bestaat meestal uit meerdere soorten displays, bijvoorbeeld vloerdisplays en wanddisplays. Global Creations helpt u graag met ontwerp, techniek, productie én plaatsing van een compleet op maat gemaakt shop in shop systeem.

Houten shop in shop display voor stalen novilon - Forbo interieur

Van shop in shop concept tot plaatsing

Open uw eigen winkel met een shop in shop systeem. Hoe die winkel eruit ziet? Dat bepaalt u zelf. U kunt kiezen uit allerlei materialen, kleuren en technieken. Daarin ondersteunen wij u graag. Onze creatieve specialisten vertalen uw wensen en ideeën naar een prachtig ontwerp. Daarna gaan de technische specialisten aan de slag met een functioneel en efficiënt systeem. Op onze moderne productielocatie van 3500 m2 wordt het shop in shop systeem gemaakt. Wij plaatsen het systeem ook in de winkel, als u dat wenst.

Shop in shop display voor gras - Joy Gardens

De voordelen van een shop in shop systeem

Een shop in shop systeem is de meest complete display op het gebied van instore communicatie. Waarom zou u kiezen voor shop in shop? Dit zijn de voordelen:

  • Creëer de optimale belevenis van uw product
  • Verhoog de naamsbekendheid van uw merk
  • Gespecialiseerd personeel komt volledig tot zijn recht
  • Uitermate geschikt voor hoogstaande presentaties met technologie en interactie
  • Op maat gemaakt design
  • Van concept tot plaatsing
  • De mogelijkheden zijn eindeloos

Specialist in shop in shop concepten

Verdient uw product een eigen winkel? Wij vinden van wel. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden en inspiratie op onze website. Heeft u vragen of wilt u sparren? Neem dan gerust contact met ons op! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in shop in shop concepten en vertellen hier graag meer over. Wij gaan met alle plezier aan de slag met ontwerp, techniek, productie en plaatsing.

Bekijk ons product portfolio

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Materialen

Bij Global Creations werken we met verschillende materialen. Wat het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw wensen en budget. Lees meer over materialen of neem contact​ met ons op voor advies.

Meer over onze materialen

Kunnen wij jou helpen met shop-in-shop display?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan