Kopstelling display voor het beitsen van een schutting - Karwei

Kies de juiste kopstelling voor in uw winkel

Een kopstelling wordt veel gebruikt in de detailhandel. De kopstellingdisplay kent u waarschijnlijk van de supermarkt. Aan het begin of einde van een winkelpad staan – haaks op de rest van de winkelindeling – kopstellingen. Maakt u gebruik van zo’n stelling, dan zet u de producten hierop volledig in the picture. Een kopstellingdisplay trekt de aandacht en is daardoor bijzonder geschikt voor aanbiedingen en producten die impulsaankopen zouden kunnen vormen. Wij helpen u graag aan een opvallende stelling, van ontwerp tot plaatsing.

Kopstelling display menukaarten - Groothandel

Een kopstelling die op maat gemaakt wordt

Wilt u een stelling laten ontwerpen door Global Creations? Wij gaan aan de slag op basis van uw wensen, ideeën en budget. U ontvangt een verrassend ontwerp van onze creatieve specialist. Daarna werkt de technisch specialist het idee uit met de meest moderne technieken en de juiste materialen. Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan gaan we over tot productie. Onze uitgebreide productielocatie heeft ontzettend veel mogelijkheden, waardoor we u snel van dienst zijn. Zodra uw kopstellingen klaar zijn, plaatsen onze etaleurs ze op de juiste plek in uw winkel. Dit doen zij altijd vanuit onze vestigingsplaats Nijkerk, nabij Amersfoort, waar we ook uw kopstelling maken.

Kopstelling display voor penselen - Royal Talens

De voordelen van een kopstelling

Een kopstellingdisplay is bijzonder geschikt voor in winkels. Waarom specifiek deze display de beste optie is? Wij zetten alle voordelen graag voor u op een rijtje.

  • Opvallende display waar consumenten niet omheen kunnen
  • De gemiddelde consument weet dat de aanbiedingen hier te vinden zijn
  • De mogelijkheden zijn eindeloos
  • Uniek ontwerp, volledig op maat gemaakt
  • Onze etaleurs plaatsen de display in de winkel, als u dat wenst
  • Specialist in verschillende soorten stellingen

Wij adviseren u graag met kennis en ervaring

Bent u benieuwd naar hoe een kopstellingdisplay uw verkoop een boost kan geven? Wij denken graag met u mee! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met diverse displays en instore communicatie en weten precies wat de mogelijkheden zijn. Onze specialisten komen altijd met een slimme oplossing. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking! U kunt dit op verschillende manieren doen. Vul ons contactformulier in, bel naar +31 (0)33 - 456 4150 of vul ons offerteformulier in als u direct een offerte wilt aanvragen. Ook kunt u een e-mail sturen naar sales@globalcreations.nl

Display productie voorbeelden

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Materialen

Bij Global Creations werken we met verschillende materialen. Wat het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw wensen en budget. Lees meer over materialen of neem contact​ met ons op voor advies.

Meer over onze materialen

Kunnen wij jou helpen met kopstelling display?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan