Aandacht trekken op het juiste moment? Dat kan met een counter display, ook wel bekend als een toonbank display. Een echte eyecatcher die de consument niet zomaar over het hoofd ziet. Graag ontwerpen wij speciaal voor u een unieke counter display. Kies uit verschillende vormen, maten, materialen en kleuren: de mogelijkheden zijn eindeloos! Daarom verrassen wij u graag met onze creatieve ideeën. U kunt al een op maat gemaakte display bestellen vanaf slechts 50 stuks.

Counter display voor make-up en beauty - Drogist

Op maat gemaakte counter displays

Een goede display trekt de aandacht, ook in een kleiner formaat. Wij zorgen altijd voor een origineel, verrassende en functionele toonbank display. Op basis van uw wensen en budget gaan we aan de slag. Heeft u al een idee over het ontwerp of mogen wij u verrassen met onze creatieve ideeën en ontwerpen? Onze technische specialist zorgt voor de juiste technieken en materialen. Alles is mogelijk. Zo zorgen wij voor een presentatie die bij u past.

Snoep display voor donuts - Horeca

De voordelen van een toonbank display

Kiezen voor een counter display om uw producten te promoten brengt vele voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Geeft het product een luxe uitstraling
  • Optimale exposure, omdat veel klanten de toonbank passeren
  • Op het juiste moment in beeld, zodat de consument eerder over gaat tot aankoop
  • Veel mogelijkheden in vorm, formaat, materiaal, kleur en techniek
  • Unieke designs, speciaal voor u op maat gemaakt
  • Toonbank displays zijn al te bestellen vanaf 50 stuks

Specialist in counter displays en instore communicatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee! Met ruim 20 jaar ervaring in counter displays weten we precies wat er mogelijk is. Geïntegreerde techniek of duurzame displays? We durven elke uitdaging aan. Neem contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden. Of bekijk voorbeelden van creatieve designs op onze website.

Bekijk ons product portfolio

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Materialen

Bij Global Creations werken we met verschillende materialen. Wat het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw wensen en budget. Lees meer over materialen of neem contact​ met ons op voor advies.

Meer over onze materialen

Kunnen wij jou helpen met counter display?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan