Wilt u de aandacht trekken op het juiste moment met een toonbankdisplay? Kies dan voor een baliedisplay van Global Creations. Een echte eyecatcher die de consument niet zomaar over het hoofd ziet. Graag ontwerpen wij speciaal voor u een unieke counter display. Kies uit verschillende vormen, maten, materialen en kleuren: de mogelijkheden zijn eindeloos! Daarom verrassen wij u graag met onze creatieve ideeën. U kunt al een op maat gemaakte baliedisplay of toonbankdisplay bestellen vanaf slechts 50 stuks.

Counter display voor make-up en beauty - Drogist

Een op maat gemaakte toonbankdisplay

Een goede baliedisplay trekt de aandacht, ook in een kleiner formaat. Wij zorgen altijd voor een origineel, verrassende en functionele toonbankdisplay van karton of kunststof. Op basis van uw wensen en budget gaan we aan de slag met uw toonbankdisplay van kunststof of karton, in onze fabriek in Nijkerk, nabij Amersfoort. Heeft u al een idee over het ontwerp of mogen wij u verrassen met onze creatieve ideeën? Onze technische specialist zorgt voor de juiste technieken en materialen. Alles is mogelijk wanneer u een baliedisplay of toonbankdisplay van kunststof of karton wilt laten maken. Zo zorgen wij voor een presentatie die bij u past.

Snoep display voor donuts - Horeca

De voordelen van een toonbankdisplay

Kiezen voor een toonbankdisplay om uw producten te promoten brengt vele voordelen met zich mee. We zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rij:

  • Geeft het product een luxe uitstraling
  • Optimale exposure, omdat veel klanten de toonbank passeren
  • Op het juiste moment in beeld, zodat de consument eerder over gaat tot aankoop
  • Veel mogelijkheden in vorm, formaat, materiaal, kleur en techniek
  • Unieke designs, speciaal voor u op maat gemaakt
  • Toonbankdisplays zijn al te bestellen vanaf 50 stuks

Kies uit verschillende materialen voor uw baliedisplay

Bij Global Creations werken we met verschillende materialen. Past een toonbankdisplay van karton of kunststof het beste bij u? Dat is afhankelijk van uw wensen en budget. Lees meer over de verschillende materialen of neem contact met ons op voor advies. Dit kan door te bellen naar +31 (0)33 - 456 4150. E-mailen kan ook, naar sales@globalcreation.nl. Als u al weet wat u wilt, dan kunt u ook direct een offerte aanvragen

Display productie voorbeelden

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Materialen

Bij Global Creations werken we met verschillende materialen. Wat het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw wensen en budget. Lees meer over materialen of neem contact​ met ons op voor advies.

Meer over onze materialen

Kunnen wij jou helpen met counter display?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan