• Unieke displays op maat
  • Partner in technisch advies
  • Voor elk budget een ontwerp

Wilt u uw producten op een mooie manier presenteren, maar heeft u hier weinig ruimte voor, dan is een tafeldisplay een goede optie. Dit is een soort presentatiebox, maar dan een lage variant, die u op een tafel of bijvoorbeeld bij uw kassa kunt presenteren. Zo creëert u een mooie ruimte om uw producten overzichtelijk te presenteren.

Op maat gemaakte winkel display voor beauty - ASAP

Een tafeldisplay is geschikt voor allerlei producten

Doordat een dergelijke display verschillende indelingen kent, is deze showdoos zeer geschikt voor verschillende producten. U kunt hier kleine losse producten overzichtelijk in presenteren, maar u kunt een tafeldisplay ook gebruiken voor het presenteren van bijvoorbeeld flessen of potten. Zo is een tafeldisplay zeer veelzijdig.

Stevig karton

Een tafeldisplay wordt door de specialisten van Global Creations in onze fabriek in Nijkerk, nabij Amersfoort, gemaakt van stevig karton. Hierdoor is de display geschikt voor veel producten en gaat lang mee. Ook is het karton te bedrukken met allerlei teksten en afbeeldingen, in heel veel verschillende kleuren. Vraag naar alle mogelijkheden, ook wat betreft materialen.

Mogen wij jouw product ook in de spotlight zetten?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan

Productie locatie Global Creations

Vraag om persoonlijk advies

Een tafeldisplay biedt dus veel verschillende mogelijkheden. Wij adviseren u graag over welke mogelijkheden er zijn in uw situatie. Neem voor persoonlijk advies contact met ons op. Bel naar +31 (0)33 - 456 4150. Als u liever een e-mail stuurt, kan dat naar sales@globalcreations.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Weet u al wat voor een tafeldisplay u wilt bestellen, vraag dan een offerte aan