• Unieke displays op maat
  • Partner in technisch advies
  • Voor elk budget een ontwerp

Voor veel bedrijven, vaak winkelbedrijven, zijn point of purchase displays heel belangrijk. Dit type reclamemateriaal behelst verschillende typen reclameborden en -flyers. Deze reclamematerialen krijgen een plekje in de winkel zelf, zodat de consument overtuigd wordt op de plek waar het product verkocht wordt, vlak voor het aankoopmoment. Op deze manier is de kans heel groot dat de potentiële klant ook een echte betalende klant wordt. Zo zijn point of purchase displays heel belangrijk bij het overtuigen van de klant.

Op maat gemaakte winkel display voor beauty - ASAP

Laat uw point of purchase displays maken door dé specialist

Het ontwerpen en bedrukken van point of purchase displays is een vak apart. Omdat deze reclamematerialen bedoeld zijn voor het overtuigen van de klant op het laatste beslismoment, mogen er geen fouten in zitten en moet de overtuigingskracht van deze displays optimaal zijn. Dit zijn de twee redenen waarom u uw point of purchase displays laat maken door Global Creations, dé specialist in reclamemateriaal in Nijkerk, vlak bij Amersfoort.

Mogen wij jouw product ook in de spotlight zetten?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan

Productie locatie Global Creations

Ontdek alle mogelijkheden

Point of purchase displays kunnen er natuurlijk op veel verschillende manieren uitzien. Zo zijn er displays met tekst, of borden met alleen afbeeldingen, of juist één grote afbeelding. Er is dus veel mogelijk, ook bij Global Creations. Neem dus zeker contact met ons op, dan adviseren wij u graag. Dit kan op diverse manieren. Bel naar +31 (0)33 - 456 4150, stuur een e-mail naar sales@globalcreations.nl of vul het contactformulier in. Weet u al precies wat u wilt? Dan kunt u meteen een offerte aanvragen.