Een houten display heeft een prettige warme uitstraling die uw product nét dat beetje extra geeft. Bij Global Creations in Nijkerk, in de buurt van Amersfoort, maken we de displays op maat. Met meer dan 20 jaar ervaring in displays en instore communicatie adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Creatieve specialisten, technische specialisten én een productiehal van 3500 m2: wij hebben alles in huis. Zo kunnen wij u volledig ondersteunen in het proces; van ontwerp tot productie. Maar onze service gaat nog verder. Als u dat wenst, plaatsen etaleurs de houten displays met alle plezier op de juiste locatie. Onze display van hout is niet alleen van de beste kwaliteit, maar u profiteert ook nog eens van de vele voordelen. 

Productie machine Global Creations

Een houten display op maat

Met een display van hout kunt u enorm veel kanten op. Het veelzijdige materiaal is op vrijwel elke gewenste manier te bewerken. Op basis van uw ideeën, wensen en budget gaan onze creatieve specialisten graag voor u aan de slag. Als het creatieve ontwerp klaar is, zorgen onze technische specialisten voor de juiste functionaliteit en techniek. We geven advies over de juiste soorten hout, mogelijk gecombineerd met andere materialen. Door onze ervaring en deskundigheid weten we precies welke combinaties passend zijn voor houten displays en stemmen we dit volledig af op uw wensen. Op deze manier krijgt u een houten display op maat. Kies bijvoorbeeld voor een houten schapdisplay of een display voor op de beurs dat zo sterk is als hout. Het is allemaal mogelijk! 

Productie locatie kast Global Creations

Houten displays: de voordelen

Wilt u weten of een display van hout bij uw product of merk past? Dan vertellen wij u graag meer over de voordelen. Hout is een prachtig en karakteristiek materiaal wat in veel gevallen voor de juiste uitstraling zorgt. Daarnaast hebben onze houten displays de volgende voordelen:

  • Duurzaam
  • Goed betaalbaar
  • Milieuvriendelijk
  • Geschikt als permanente display
  • Prettige, warme en luxe uitstraling
  • Combineren met andere materialen is mogelijk

Vraag een offerte aan voor een display van hout

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een houten display op maat? Bekijk dan onze website voor voorbeelden en meer informatie. Wij adviseren en ondersteunen u graag met onze creatieve én technische kennis en nemen de volledige productie en plaatsing uit handen. Bij ons bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, we helpen u graag! Bel ons op +31 (0)33 - 456 4150 of stuur een e-mail naar sales@globalcreations.nl. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. 

Display productie voorbeelden

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Cases

Onze opdrachten zijn net zo divers als onze klanten. Dat is wat ons werk leuk en bijzonder maakt. Wij grijpen elke uitdaging met beide handen aan. En komen altijd met een slimme oplossing. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Bekijk onze cases