Een houten display heeft een prettige warme uitstraling die uw product nét dat beetje extra geeft. Met meer dan 20 jaar ervaring in displays en instore communicatie adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Creatieve specialist, technische specialist én een productiehal van 3500 m2: wij hebben alles in huis. Zo kunnen wij u volledig ondersteunen in het proces van ontwerp tot productie. Maar onze service gaat nog verder. Als u dat wenst, plaatsen etaleurs de houten displays met alle plezier op de juiste locatie.

Op maat gemaakte display van hout

Op maat gemaakte display van hout

Met een display van hout kunt u enorm veel kanten op. Het veelzijdige materiaal is op vrijwel elke gewenste manier te bewerken. Op basis van uw ideeën, wensen en budget gaan onze creatieve specialisten graag aan de slag. Als het creatieve ontwerp klaar is, zorgen onze technische specialisten voor de juiste functionaliteit en techniek. We geven advies over de juiste soorten hout, mogelijk gecombineerd met andere materialen. Zo krijgt u een op maat gemaakt voorstel voor een unieke houten display, speciaal voor u gemaakt.

Houten displays: de voordelen

Houten displays: de voordelen

Hout is een prachtig en karakteristiek materiaal, wat in veel gevallen voor de juiste uitstraling zorgt. Past een houten display bij uw product of merk? Wij helpen u graag op weg met dit lijstje voordelen: 

  • Prettige warme uitstraling
  • Luxe uitstraling
  • Bijzonder geschikt als permanente display
  • Duurzaam
  • Opvallend betaalbaar
  • Milieuvriendelijk
  • Combineren met andere materialen is ook mogelijk

Specialist in houten displays

Meer weten over de mogelijkheden van een houten display? Neem zeker even een kijkje op onze website voor voorbeelden en meer informatie. Wij adviseren en ondersteunen u graag met onze creatieve én technische kennis en nemen de volledige productie en plaatsing uit handen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, we helpen u graag!

Bekijk ons product portfolio

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Cases

Onze opdrachten zijn net zo divers als onze klanten. Dat is wat ons werk leuk en bijzonder maakt. Wij grijpen elke uitdaging met beide handen aan. En komen altijd met een slimme oplossing. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Bekijk onze cases