Materialen

Materialen

We werken met verschillende materialen voor het realiseren van unieke displays en andere instore communicatie middelen. Welk materiaal het beste bij jouw project past, is afhankelijk van het ontwerp, doeleinde en budget. Pak je uit met een opvallend grote display, dan moet het displaymateriaal vooral sterk zijn. Voor kleine en gemakkelijk te vervoeren displays is lichtgewicht materiaal de juiste optie. Natuurlijk zijn er ook duurzame materialen, zoals hout en swedboard. Heb je nog geen idee welk materiaal het moet worden? Geen probleem, we helpen je graag met het maken van een keuze.

Materialen combineren om de beste displays te realiseren

Hét perfecte displaymateriaal bestaat niet. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Daarom kan het combineren van materialen een uitkomst zijn. Zo kan een display licht én sterk zijn, maar ook duurzaam én functioneel. Onze technische specialisten hebben veel ervaring met de verschillende materialen en met het combineren van displaymateriaal. Wij weten precies welke materialen goed samengaan en zorgen voor de beste kwaliteit. Wij werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Daarnaast vind je bij ons alle services onder één dak. Dit betekent dat we niet alleen leverancier zijn van displaymateriaal, maar het materiaal ook produceren en goed doordacht advies geven.

De verschillende materialen

Wij maken displays en andere instore communicatiemiddelen en dat is mogelijk in verschillende materialen. We bespreken samen met jou wat de wensen zijn en waarvoor de displays ingezet worden. Voor alle materialen geldt dat ze in verschillende soorten, diktes en sterktes verkrijgbaar zijn. Bekijk hieronder de opties.

Stephan

maatwerk
Display nodig?

Stephan Productie