Voor een op maat gemaakte display kiest u zelf het displaymateriaal uit bij ons als leverancier. Alles is hierbij mogelijk. Welk materiaal het best bij u past, is afhankelijk van het ontwerp en uw budget. Pakt u uit met een opvallend grote display, dan moet het displaymateriaal vooral sterk zijn. Voor kleine en gemakkelijk te vervoeren displays kiest u liever voor een lichtgewicht materiaal. Natuurlijk zijn er ook duurzame opties, zoals hout en Swedboard. Als leverancier van displaymateriaal helpen wij u graag met de keuze en geven advies op basis van onze creatieve en technische kennis.

Combineer displaymateriaal voor de beste kwaliteit

Hét perfecte displaymateriaal bestaat niet. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Daarom kan het combineren van materialen een uitkomst zijn. Zo kan een display licht én sterk zijn, maar ook duurzaam én functioneel. Onze technische specialisten hebben veel ervaring met de verschillende materialen en het combineren van displaymateriaal. Wij weten precies welke materialen goed samengaan en zorgen voor de beste kwaliteit. Wij werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Daarnaast vindt u bij ons alle services onder één dak. Dit betekent dat we niet alleen leverancier zijn van displaymateriaal, maar het materiaal ook produceren en goed doordacht advies geven.

Kies uit verschillende soorten materialen

Global Creations in Nijkerk, nabij Amersfoort, is al jarenlang leverancier van verschillende soorten displaymateriaal. Wij werken regelmatig met de onderstaande materialen displays en instore marketing en communicatie. Voor alle materialen geldt dat ze in verschillende soorten, diktes en sterktes verkrijgbaar zijn. Wilt u meer informatie over de verschillende materialen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)33 - 456 4150. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar sales@globalcreations.nl of een offerte aan te vragen.