Met een op maat gemaakte display zet u uw product in the picture. U kunt het displaymateriaal zelf uitkiezen. Alles is de mogelijk. Welk materiaal het beste bij u past, is afhankelijk van het ontwerp en uw budget. Pakt u uit met een opvallend grote display, dan moet het displaymateriaal vooral sterk zijn. Voor kleine en gemakkelijk te vervoeren displays kiest u liever voor een lichtgewicht materiaal. Natuurlijk zijn er ook duurzame opties, zoals hout en re-board. Wij helpen u graag met de keuze en geven advies op basis van onze creatieve en technische kennis.

Combineer winkel display materiaal

Hét perfecte displaymateriaal bestaat niet. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Daarom kan het combineren van materialen een uitkomst zijn. Zo kan een display lichtgewicht én sterk zijn. Of duurzaam en functioneel. Onze technische specialisten hebben ervaring met verschillende materialen en het combineren van displaymateriaal. Werkt u samen met Global Creations, dan krijgt u altijd een goed doordacht advies.

Verschillende soorten displaymateriaal

Global Creations heeft jarenlange ervaring met verschillende soorten displaymateriaal. Wij werken regelmatig met de onderstaande materialen displays en instore communicatie. Voor alle materialen geldt dat ze in verschillende soorten, diktes en sterktes verkrijgbaar zijn.