Trends op het gebied van displays: langere levensduur, toegevoegde waarde & gemak

De wereld van displays staat niet stil. In deze blog zetten we 3 trends op een rijtje: displays met een langere levensduur, meer toegevoegde waarde en gemak bij de montage van displays. Lees hieronder snel verder.

Trend #1: displays met een langere levensduur

Een duidelijke trend die we in de markt zien is dat displays voor een langere periode gebruikt worden, voor meerdere locaties. Door de mogelijkheden om de uitstraling van een display eenvoudig te wijzigen, is een display aan te passen aan elke actie die u maar kunt bedenken. Hierdoor worden displays een stuk duurzamer!

Vooral Swedboard en hout zijn materialen die hier geschikt voor zijn. Swedboard displays hebben een langere levensduur dan karton en na gebruik kunt u deze simpelweg als oud papier afvoeren. Daarnaast zijn er houten displays die door de levensduur bijzonder geschikt zijn als permanente display. 

Ook bij Global Creations staat verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Bent u benieuwd wat we op dit gebied doen? Lees dan meer op onze pagina over verantwoord ondernemen.

Trend #2: toegevoegde waarde

Een andere trend die we zien in de markt, is dat accountmanagers meer toegevoegde waarde gaan bieden in het hele proces. Het gaat niet alleen meer om het opleveren van displays en een praatje op locatie bij klanten. We zien steeds vaker dat klanten de plaatsing regelen met hun eigen accountmanagers. Dit om ervoor te zorgen dat displays op de beste plek komen te staan én perfect worden gemonteerd, waardoor producten optimaal tot hun recht komen. 

Trend #3: gemak bij het opzetten

Waar vaak nog veel winst te behalen is, is de montage van displays. Dit kan in veel gevallen sneller en eenvoudiger, om tijd te besparen én om ervoor te zorgen dat displays altijd goed in elkaar worden gezet. Bij Global Creations spelen we hier op in door de inzet van ‘klik en klaar’ oplossingen. Zo heeft een retailer nog maar 5 minuten nodig om een compleet display op te zetten. Helaas is dit nog niet bij alle soorten displays mogelijk, maar in de toekomst gaan we dit steeds meer zien.

Op de hoogte blijven van de laatste trends?

Regelmatig de laatste trends gratis en vrijblijvend ontvangen in uw mailbox? Dat kan! Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief via de groene balk hieronder.

Trends in displays