Swedboard displays

Uw display van een innovatief en ecovriendelijk materiaal laten vervaardigen? Dan bent u bij Global Creations aan het juiste adres! Als grootste verwerker van honingraad karton in de Benelux, zijn wij per 1 januari 2020 een speciale overeenkomst met fabrikant Swedboard aangegaan. Hierdoor kunnen wij gaan werken met een nog duurzamer product.

Swedboard Fibre Premium; Duurzaam & milieuvriendelijk

De door Swedboard ontwikkelde vezelsoort SB Fibre Premium is 100% recyclebaar. Het gebruik van SB Fibre Premium in combinatie met een alternatieve productiemethode en liner (toplaag), ontwikkelt door Swedboard, zorgt ervoor dat we klanten een nog beter eindproduct kunnen aanbieden.

Buiten de stevigheid van de plaat en een haast onbreekbare, dunne toplaag van bio-plastic heeft deze plaat ook nog een lagere ecologische footprint, waardoor deze zéér “groen” is. SB Fibre Premium is namelijk niet alleen 100% recyclebaar, maar heeft ook een negatieve CO2 uitstoot. Door gebruik te maken van dit materiaal, zijn we bij Global Creations in staat om nog complexere designs te maken met minder impact op het milieu.

Swedboard composite; Waterbestendig & supersterk

Vanaf Q2 dit jaar zullen we bij Global Creations ook voor het overgrote deel onze geschuimd PVC platen gaan vervangen voor SB composite, een ander materiaal van fabrikant Swedboard. Dit heeft vergelijkbare eigenschappen met geschuimd PVC, maar deze lichtgewicht plaat bestaat echter uit een EPS kern die aan beide zijden is afgewerkt met dezelfde toplaag als SB Fibre Premium. SB Composite buigt niet, is supersterk én waterproof zodat het zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Zeker voor toepassingen op het gebied van point of sale materiaal zal dit een grote, positieve impact hebben op de kwaliteit, zonder extra kosten voor u als klant.

Wilt u meer informatie over displays, point of sale materiaal of andere producten van SB Fibre Premium of SB composite? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Presentatie display spaaractie messen - Jamie Oliver