Global Creations gaat naar Euroshop 2023

Ook dit jaar gaan wij weer naar de Euroshop. Ben jij op zoek naar displays of andere instore communicatie? Kom dan gerust naar onze stand. We vertellen je niet alleen wat we voor jou kunnen betekenen maar je mag het ook zelf ervaren! We nemen diverse soorten displays en materialen mee en jij hebt de mogelijkheid om het dan testen in ons testcenter. Hoe goed zijn de displays nu echt? Daar kom je zelf achter tijdens de Euroshop. 

Euroshop: The world’s no. 1 retail trade fair

Euroshop is de grootste retailbeurs van de wereld. Van 26 februari tot en met 2 maart komt de retailwereld bijeen in de beurshallen van Düsseldorf. De beurs is opgedeeld in acht verschillende afdelingen zodat er voor iedere bezoeker een gericht aanbod is en deze ook gemakkelijk te vinden is in de beurshallen. Ons vind je terug in Hall 4 (retail marketing), standnummer C40.

Wie is Global Creations?

Global Creations maakt displays en instore communicatie. Inmiddels hebben we meer dan 20 jaar ervaring én een moderne productielocatie in Nijkerk van maar liefst 4000 m2. Hierdoor zijn wij in staat om het hele proces van design, technisch ontwerp en productie zelf uit te voeren. Op deze manier kunnen we snel schakelen en is maatwerk geen probleem. 

Waarom Global Creations?

Wij ondersteunen je in het hele proces: van concept en ontwerp tot productie en plaatsing. Met onze jarenlange ervaring zijn wij thuis in vele soorten materialen en verschillende technieken. Wat je vraag ook is, wij gaan de uitdaging aan!

  • Wij combineren verschillende materialen (hout, metaal, karton en kunststof).
  • Wij produceren POS-displays in hogere oplagen in alle soorten en maten.
  • Wij kunnen de displays als een eenvoudig bouwpakket of volledig opgebouwd aanleveren.

Zien wij jou in Düsseldorf? 

Kom langs in onze stand en testcenter. Ben je niet in de gelegenheid om naar de Euroshop te gaan maar wil je wel graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons via sales@globalcreations.nl of +31 (0)33 - 204 5877