Een kijkje in de keuken bij Global Creations, maak kennis met Koos

U ziet natuurlijk onze mooie displays - maar wie zitten daar nu achter? We geven u een kijkje in onze keuken! Vandaag het verhaal van onze productieleider Koos de Jong, die al sinds 2005 in dienst is bij Global Creations.

“Elke dag bij Global is anders. Aan mij de taak om een goed overzicht te bewaken.”

Koos & Global Creations

Ik ben al sinds 2005 in dienst bij Global Creations. En nog steeds is elke dag anders! Maar om toch een beeld te geven van mijn werkzaamheden, vertel ik u graag mijn verhaal.

Ik begin elke dag met een kopje koffie en het doornemen van de projectformulieren. Voordat de productiemedewerkers er zijn zet ik alle machines aan en zet ik alles zoveel mogelijk klaar. Hierdoor kan iedereen na de briefing gelijk van start gaan. Naast het aansturen en controleren van de productiemedewerkers heb ik veel verschillende taken. Dit varieert van het in elkaar zetten van een sample, het laden en lossen van trailers, het opzetten van een nieuwe productiestraat (elk project is immers weer anders), het verzinnen van montage oplossingen, spuiten en machine onderhoud.

Het werk wat ik doe is heel breed en elke dag bij Global is anders. Aan mij de taak om een goed overzicht te bewaken. Er zijn zoveel verschillende projecten. Groot en klein. Voor elk project gebruiken we weer andere materialen en daardoor zijn er ook andere werkzaamheden. Regelmatig komt het voor dat projecten dezelfde deadline hebben. Ik zorg voor de rust op de afdeling en een goed overzicht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons of onze werkwijze? Neem dan een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij denken graag met u mee of laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Koos & Global Creations