Een houten display: een duurzame, voordelige keuze

Merken als Tony Chocolonely, Buddha to Buddha, Sparta en Novilon zijn al fan van het presenteren van hun (nieuwste) producten in een houten display. Niet zo gek ook, want hout is een materiaal waarmee men vele kanten op kan. Niet alleen is het enorm sterk en stevig, ook is het materiaal eenvoudig te bewerken. Een houten display kan tot in de puntjes worden uitgewerkt, zodat dit precies bij de filosofie en het doel van een merk of product aansluit.

Een warme en luxe uitstraling

Een houten display heeft een speelse, warme én luxe uitstraling. Door de vele houtsoorten die moeder natuur ons geschonken heeft, zijn de mogelijkheden eindeloos. Aangezien hout vele malen duurzamer is dan een materiaal zoals plastic, is de aanschaf van een houten display ook nog eens een bewuste keuze. Zo draagt u een steentje bij aan het milieu, en dat terwijl uw producten op een prachtige wijze gepresenteerd worden! Een houten display kan op het gebied van design ingevuld worden naar wens. Gaat u voor een bescheiden of bombastische presentatie? Wilt u de kleuren van uw huisstijl gebruiken of gaat u voor een contrasterend kleurenpallet? De keuze is volledig aan u!

Uw producten presenteren op een duurzame, milieuvriendelijke manier

Een houten display is duurzaam, heeft een lange levensduur en dient daarom perfect als een permanent display. Investeert u in een houten display op maat, dan heeft u voor een lange tijd plezier van uw aankoop. Beschikt u zelf over een winkelpand en is er één product dat u graag voor een langere periode in de schijnwerpers wilt zetten? Met een op maat gemaakt houten display worden uw producten op een originele, opvallende manier gepresenteerd, wat de kans op conversie aanzienlijk vergroot! Daarbij is een houten display geen enorme aanslag op de portemonnee; u realiseert een exemplaar voor een relatief laag bedrag.

Laat u inspireren door ons portfolio

Wilt u net zoals merken als Tony Chocolonely en Buddha to Buddha de aandacht van uw doelgroep trekken met een houten display? Global Creations gaat graag met u om de tafel zitten voor een brainstormsessie. Ieder merk en ieder product is uniek en daarom is geen display hetzelfde. Wij ontwerpen voor u een display op maat die aan al uw verwachting voldoet. Wilt u wat inspiratie opdoen? Bekijk dan ons portfolio en krijg een beeld van de mogelijkheden. Heeft u vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!