De eindeloze presentatiemogelijkheden van kartonnen displays

Kartonnen displays domineren al tijden de winkelpanden; ze zijn niet weg te denken uit omgevingen, zoals de supermarkt. Ze verschijnen in allerlei vormen, formaten en kleuren en hebben vaak een erg opvallend, kleurrijk design. Producten als kinderspeelgoed, zonnebrillen, merchandise en snoepgoed worden vaak tentoongesteld in een constructie van karton, maar de presentatiemogelijkheden zijn eindeloos. Karton is dan ook een populair materiaal in de wondere wereld van displays en instore communicatie, en wij weten wel waarom!

Licht in gewicht en eenvoudig in vervoer

Een kartonnen display is licht in gewicht en dus eenvoudig te verplaatsen. Verandert de indeling van de winkel, dan verandert de locatie van de display mee. Door de eenvoudige constructie kunt u zelfs de display op eigen houtje uit elkaar halen en vervolgens op een andere locatie weer binnen een kort tijdsbestek in elkaar zetten. Zo neemt u de display gemakkelijk mee naar een andere verkooplocatie en presenteert u ook hier uw producten op een aantrekkelijke en unieke wijze!

Een betaalbare optie voor het presenteren van uw product

Een display van karton is zeer betaalbaar. Er is geen torenhoge investering nodig om uw product in de spotlight te zetten! Dat is fijn wanneer u een kleine onderneming heeft of er niet al te veel budget ter beschikking staat voor promotiemateriaal. Een kartonnen display biedt in deze gevallen een prima uitkomst. Zo laat u voor een lage prijs een kartonnen display op maat ontwerpen en dat terwijl u hierbij niets inlevert op de kwaliteit.

Vertel ons al uw wensen

Heeft u al wat ideeën verzameld en bent u er klaar voor uw ideale kartonnen display tot leven te brengen? Als specialist in instore communicatie helpen we u graag verder op weg. Vertel ons uw ideeën en wij realiseren een kartonnen display dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Wilt u wat inspiratie opdoen? Dan kunt u een kijkje nemen in ons portfolio; hierin vindt u projecten die wij de afgelopen jaren hebben afgerond. Wilt u informeren naar de mogelijkheden of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op!