Coronaproof oplossing? Kies voor desinfectiezuilen en spatschermen

Veel organisaties moeten op dit moment nadenken over functioneren in een 1,5-meter-economie. Hoe garandeert u de gezondheid van klanten en personeel? Ook bij Global Creations denken we in deze tijd graag met u mee. Waar u ons vooral kent van creatieve reclamedisplays, bieden we nu ook desinfectiezuilen en spatschermen aan.

Desinfectiezuilen

Van restaurant tot kledingwinkel en van zorgcentra tot school: onze desinfectiezuilen met dispenser zijn een oplossing voor veel verschillende branches. Overal waar mensen samenkomen moet de mogelijkheid bestaan voor desinfectie. Zo kunnen uw collega’s, klanten en bezoekers met gedesinfecteerde handen (en een gerust hart) uw locatie betreden.

We bieden verschillende soorten desinfectiezuilen, hieronder ziet u enkele voorbeelden. We kunnen deze zuilen volledig op maat maken, inclusief eigen bedrukking. De dispensers werken automatisch, hierdoor is het mogelijk om handen te desinfecteren zonder iets aan te raken. 

Desinfectiezuil vloermodel (standaard) /

Desinfectiezuil met tissuebox en prullenbak /   

Verschillende typen desinfectie tafelmodellen

We kunnen desinfectiezuilen in een korte tijd leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op →

Spatschermen

Een ander belangrijk beschermingsmiddel in de strijd tegen COVID-19 zijn spatschermen. Deze schermen kunnen we volledig op maat maken en zijn ideaal voor plaatsing bij balies, kassa’s en in diverse werkomgevingen. Onze spatschermen zijn gemaakt van het materiaal PET-G, een glashelder kunststofmateriaal wat eenvoudig schoon te maken is. Ook denken we graag met u mee over het ophangsysteem van de spatschermen.

Met een spatscherm zorgt u altijd voor voldoende afstand, waarbij u toch de gewenste service kunt bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.


Interesse in spatschermen? →