Corona: neem het niet mee naar kantoor met deze beschermingsmaatregelen

Tijdens deze rumoerige tijden is het voor uw bedrijf van belang om passende beschermingsmaatregelen te treffen. Op deze manier laat u uw collega’s, medewerkers en klanten zien dat u de veiligheid van eenieder voorop stelt. Wat hiervoor de beste manier is? Het installeren van Corona beschermingsmaatregelen. U werkt bijvoorbeeld met spatschermen en desinfectiestandaarden. Deze producten kunnen volledig op maat worden gemaakt en, indien gewenst, bedrukt worden met uw bedrijfslogo.

De dagelijks gang van zaken in stand houden

Het treffen van Corona beschermingsmaatregelen behoort tegenwoordig tot de dagelijkse taak van ondernemers. Om de gang van zaken zo regulier mogelijk door te laten gaan, treft u daarom maatregelen op verschillende vlakken. Uw werknemers werken zoveel mogelijk vanuit huis en klanten houden gepaste afstand wanneer zij uw bedrijf bezoeken. Maar toch moet u op een gegeven moment uw bedrijf weer, in mate, openstellen voor klanten. Hierbij komen onze artikelen kijken. Denkt u aan het installeren van onder meer desinfectiezuilen, scheidingswanden, wachtkamerfiguren en meer. Met het toevoegen van deze aspecten aan uw werkomgeving, voldoet u aan de richtlijnen van het RIVM en verzorgt u een veilige werkomgeving.

Wat zijn de mogelijkheden voor mijn bedrijf?

Natuurlijk wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn in uw specifieke situatie. Zijn wachtkamerfiguren voor u van belang of beschikt uw bedrijfslocatie niet over een wachtruimte? En hoeveel wachtkamerfiguren heeft u nodig om te voldoen aan de desbetreffende richtlijnen? Ook is het van belang om te bepalen hoeveel desinfectiezuilen u wilt installeren. Of wellicht geeft u de voorkeur aan een standaard? En natuurlijk heeft u diverse scheidingswanden nodig voor de werknemers en collega’s die weer langzaam maar zeker op kantoor gaan werken. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij adviseren en ondersteunen u graag.

Aan de slag met uw bedrijf

U wilt de veiligheid van uw klanten en werknemers garanderen en gaat aan de slag met onze Corona beschermingsmaatregelen. Dit is een verstandige stap, omdat u zo laat zien dat u geeft om het welzijn van deze groepen. Onze experts adviseren u graag over de beste maatregelen voor uw bedrijf of onderneming.