Op zoek naar een display kast? Global Creations helpt u graag! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met displays en instore communicatie. We maken display kasten van verschillende materialen, zoals hout en Swedboard karton. Een op maat gemaakte display kast geeft uw producten een authentieke en luxe uitstraling. Wij hebben ervaring van display kasten voor allerlei soorten producten, van luxueuze displays voor drank tot huiselijke displays voor bloemen en planten. Meer weten? Bekijk een aantal voorbeelden op onze website of neem contact met ons op.

Kast display voor bedlinnen - Christian Lacroix

Maatwerk display kast bestellen

Een op maat gemaakte display kast die perfect past bij uw product, dat is onze uitdaging. Uw ideeën, wensen en budget zijn het uitgangspunt. Onze creatieve en technische specialisten gaan aan de slag en verrassen u graag met een verfrissend én functioneel ontwerp voor een display kast. Helemaal tevreden? Dan gaan we in productie. De mogelijkheden zijn eindeloos met onze productielocatie van 3500 m2. Als full service partner verzorgen wij zelfs de plaatsing van de display kast, als u dat wenst. 

Display kast voor tassen - Fila Carrefour

Specialist in display kasten en instore communicatie

Een display kast is geschikt voor verschillende producten. Benieuwd of een display kast bij uw product past? Wij adviseren u graag. Schakel ons in als sparringpartner of efficiënte producent. Wat uw vraag ook is, met onze kennis, ervaring en materialen durven we elke uitdaging aan! Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mogen we je helpen met een display kasten?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan