Een display doos is een functionele display waarmee u uw producten op een laagdrempelige manier netjes presenteert. Bij een doos denken we meeste mensen direct aan karton, maar niets is minder waar. Een display doos kan bestaan uit allerlei materialen, zoals kunststof, metaal, hout en uiteraard ook karton. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website. Hier vindt u voorbeelden van display dozen die we hebben gemaakt voor verschillende klanten. Meer weten? Neem gerust contact met ons op! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met displays en adviseren u graag.

Kartonnen display dozen voor ballen spaaractie - Adidas

Op maat gemaakte display doos

Bij Global Creations geloven we in maatwerk. U product staat echt in the picture met een op maat gemaakte display doos. Het formaat en de uitstraling bepaalt u zelf. Gaat u voor een luxe uitstraling of wilt u de aandacht trekken met een kleurrijke bedrukking? De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze creatieve specialisten denken graag met u mee en komen met een verrassend ontwerp. De technische specialisten gaan vervolgens aan de slag met de juiste technieken en materialen. Met onze moderne productielocatie kunnen we vrijwel alles maken. Het resultaat is altijd een maatwerk display doos die bij uw product past. 

Display dozen voor autoshowroom - SEAT

Specialist in display dozen in alle soorten en maten

Schakel ons in als sparringpartner of efficiënte producent. We hebben alles zelf in huis. Als u dat wenst, plaatsen onze etaleurs de display dozen zelfs op de juiste plek. Zo nemen wij u werk uit handen en zijn wij de perfecte full service partner in displays dozen en instore communicatie. Meer weten of gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op!

Mogen we je helpen met een display dozen?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan