Zoekt u een brochurehouder A4 of een ander formaat? Dan bent u bij Global Creations aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in brochurestandaarden en maatwerk displays. Met meer dan 20 jaar ervaring en de beste creatieve en technische specialisten durven we elke uitdaging aan. We helpen u graag met concept, ontwerp, techniek, materiaalkeuze, productie én plaatsing. Bekijk hier voorbeelden van brochurehouders die we hebben gemaakt of neem contact met ons op voor meer informatie.

Op maat gemaakte brochurestandaard

Bij Global Creations geloven we in maatwerk. Presenteer uw brochure op een manier die bij uw bedrijf past met een op maat gemaakte brochurestandaard. Uw Ideeën, wensen en budget zijn ons uitgangspunt. Onze creatieve specialisten gaan als eerste aan de slag en verrassen u graag met een verfrissend ontwerp. Dan technische specialisten zorgen voor de juiste techniek en materialen. Helemaal tevreden? Dan gaan we in productie! Onze etaleurs plaatsen de displays graag op de juiste plek.

Specialist in brochurehouders

Zoekt u een full service partner? Wij hebben alles zelf in huis. Onze creatieve en technische specialisten werken nauw samen met de moderne productielocatie van maar liefst 3500m2. Zo hebben we alle ervaring, kennis en tools in huis om uw brochure perfect te presenteren. Meer informatie ontvangen of kennismaken? Graag! Neem gerust contact met ons op.

Mogen we je helpen met een brochurehouders?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan