Uw bloemen op een mooie manier presenteren? Daarmee helpen we u graag! Bij Global Creations hebben we meer dan 20 jaar ervaring met maatwerk bloemendisplays in allerlei soorten en maten. Welk soort bloemen u ook verkoopt: met onze displays springen ze direct in het oog. Presenteer uw bloemen op een eigen originele manier en de kans is groot dat de verkoop zal stijgen. Benieuwd? Bekijk dan voorbeelden op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met u mee.

Maatwerk bloemendisplay

Elke bloem heeft een eigen karakter en dat vraagt om maatwerk. Bij Global Creations start het proces bij ons creatieve specialisten. We maken een origineel ontwerp aan de hand van uw ideeën, wensen en budget. Zoekt u een display wat geschikt is voor verschillende soorten bloemen? Geen enkel probleem! Wij zitten boordevol met ideeën die we graag willen voorleggen. Wat uw vraag ook is, wij zorgen voor een slimme oplossing. U kunt rekenen op een functionele bloemendisplay die uw bloemen prachtig presenteert.

Specialist in winkel- en bloemendisplays

Bij Global Creations hebben we alles zelf in huis. Creatieve specialisten, technische mensen, een moderne productielocatie van 3500 m2, de juiste tools én eigen etaleurs. Schakel ons gerust in voor advies, ontwerp, techniek, materiaalkeuze, product of plaatsing. Of allemaal. Wij worden graag uw full service partner in instore communicatie. Zullen we binnenkort even kennismaken? Neem dan zeker even contact met ons op!

Mogen we je helpen met een bloemendisplay?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan