Als specialist in instore communicatie heeft Global Creations uit Nijkerk, bij Amersfoort, meer dan 20 jaar ervaring met het op groot formaat printen van reclamemateriaal en drukwerk. Wilt u ons inzetten voor een creatief ontwerp of levert u zelf een ontwerp aan? Het is allemaal mogelijk. Wij ondersteunen u bij het gehele proces, zoals het concept, ontwerp, de techniek en de materiaalkeuze. Ook voor de productie en plaatsing kunt u bij ons terecht. Wat uw vraag ook is, wij komen altijd met een slimme oplossing.

Productie locatie Global Creations

Het op groot formaat printen van drukwerk en reclamemateriaal van A tot Z

Zoekt u een partner in drukwerk en grootformaat reclamemateriaal? Zoek niet verder! Bij Global Creations zijn we al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het op groot formaat printen van reclamemateriaal en instore communicatie. Wij ondersteunen u graag in het complete proces: van ontwerp tot productie. Onze creatieve en technische specialisten werken nauw samen op onze indrukwekkende productielocatie van maar liefst 3500 m2. We hebben alles in huis om u te voorzien van verschillende soorten reclamemateriaal en drukwerk in grootformaat. En onze etaleurs komen de materialen ook graag voor u plaatsen.

Presentatie display voor beren speelgoed

De voordelen van grootformaat reclamemateriaal

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Tegenwoordig een cliché, maar er zit wel een kern van waarheid in. Grootformaat reclamemateriaal is daarom bijzonder geschikt om uw product of dienst eens flink in the picture te zetten. De voordelen? Dat zijn de volgende:

  • U valt op met een grote full-colour boodschap
  • Verhoog uw naamsbekendheid én zichtbaarheid
  • Het printen op groot formaat is perfect voor instore communicatie, maar ook voor communicatie buiten uw bedrijf
  • Het materiaal is duurzaam vanwege de lange levensduur
  • Kies uit verschillende materialen, formaten en mogelijkheden
  • Het printen op groot formaat is relatief betaalbaar
  • Uw drukwerk wordt snel geleverd
  • Dit reclamemateriaal is al verkrijgbaar vanaf één afdruk

Kies uit verschillende materialen

Bij Global Creations werken we met verschillende materialen. Wat het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw wensen en budget. Lees meer over de mogelijke materialen of neem contact met ons op voor advies. Dit kan door te e-mailen naar sales@globalcreations.nl. Ook kunt u direct een offerte aanvragen. Weet u nog niet hoe uw afdruk in groot formaat eruit moet komen te zien na het printen? Bel dan voor advies naar +31 (0)33 - 456 4150.

Display productie voorbeelden

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Materialen

Bij Global Creations werken we met verschillende materialen. Wat het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw wensen en budget. Lees meer over materialen of neem contact​ met ons op voor advies.

Meer over onze materialen

Kunnen wij jou helpen met grootformaat reclamemateriaal?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan