Als specialist in instore communicatie heeft Global Creations meer dan 20 jaar ervaring met grootformaat reclamemateriaal en drukwerk. Wilt u ons inzetten voor een creatief ontwerp of levert u zelf een ontwerp aan? Het is allemaal mogelijk. Wij kunnen u ondersteunen in concept, ontwerp, techniek, materiaalkeuze, productie én plaatsing. Wat uw vraag ook is, wij komen altijd met een slimme oplossing.

Grootformaat drukwerk en reclamemateriaal van A tot Z

Grootformaat drukwerk en reclamemateriaal van A tot Z

Zoekt u een partner in drukwerk en grootformaat reclamemateriaal? Zoek niet verder! Bij Global Creations zijn we al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in grootformaat materiaal en instore communicatie. Wij ondersteunen u graag in het complete proces: van ontwerp tot productie. Onze creatieve en technische specialisten werken nauw samen met onze indrukwekkende productielocatie van maar liefst 3500 m2. We hebben alles in huis om u te voorzien van verschillende soorten reclamemateriaal en drukwerk in grootformaat. En onze etaleurs komen de materialen graag voor u plaatsen.

Presentatie display voor beren speelgoed

De voordelen van grootformaat reclamemateriaal

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Tegenwoordig een cliché, maar er zit wel een kern van waarheid in. Grootformaat reclamemateriaal is daarom bijzonder geschikt om uw product of dienst eens flink in the picture te zetten. De voordelen? Die leest u hier:

  • Opvallen met een grote full colour boodschap
  • Verhoog uw naamsbekendheid én zichtbaarheid
  • Perfect voor instore communicatie, maar ook daar buiten
  • Duurzaam vanwege de lange levensduur
  • Verschillende materialen, formaten en mogelijkheden
  • Betaalbaar
  • Snel geleverd
  • Als beschikbaar vanaf 1 of enkele stuks

Specialist in grootformaat reclamemateriaal en drukwerk

Bijzondere formaten reclamemateriaal of drukwerk in A0 formaat of zelfs nog groter? Geen enkel probleem! Met onze jarenlange ervaring in grootformaat reclamemateriaal en drukwerk helpen wij u graag. Of u nu op zoek bent naar een full service partner of een productiepartij, Global Creations staat voor u klaar. Wat uw wens ook is, wij gaan de uitdaging aan! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

Bekijk ons product portfolio

Portfolio

Op maat gemaakt displays en instore communicatie. We maken ze al meer dan 20 jaar. Met verschillende ideeën, technieken en materialen. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder. Laat u verrassen door de mogelijkheden of zoek specifiek.

Bekijk ons product portfolio

Materialen

Bij Global Creations werken we met verschillende materialen. Wat het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw wensen en budget. Lees meer over materialen of neem contact​ met ons op voor advies.

Meer over onze materialen

Kunnen wij jou helpen met grootformaat reclamemateriaal?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan