• Unieke displays op maat
  • Partner in technisch advies
  • Voor elk budget een ontwerp

Swedboard wordt gebruikt voor verschillende promotiematerialen, zoals showdozen en kartonnen reclameborden. Het verschil tussen regulier karton en swedboard is vooral dat het laatste materiaal zeer milieuvriendelijk is. De vezelsoort SB Fibre Premium is 100% recyclebaar. Ook wordt uw promotiemateriaal op een milieuvriendelijke manier geproduceerd in onze fabriek in Nijkerk, nabij Amersfoort. Ook de liner (de toplaag) die gebruikt wordt, is milieuvriendelijk.

Op maat gemaakte winkel display voor beauty - ASAP

Een waterbestendig en supersterk swedboard

Ondanks het feit dat swedboard gemaakt wordt van karton, is het materiaal toch supersterk. Het is namelijk zo sterk als hout. SB composite, het materiaal waarvan swedboard gemaakt wordt, is erg sterk door de EPS-kern. Dankzij de toplaag is het materiaal ook nog eens bestand tegen water. Hierdoor blijft het materiaal lang mooi, net zoals de kleuren. Dankzij het sterke materiaal is swedboard ook geschikt om een showdoos mee te maken waarin u zware producten presenteert, zoals flessen met vloeistof.

Mogen wij jouw product ook in de spotlight zetten?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan

Productie locatie Global Creations

Vraag om meer informatie

Swedboard is een vrij nieuw materiaal dat nog niet zo bekend is. Daarom kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft over dit materiaal. We beantwoorden uw vragen graag. Neem hiervoor contact met ons op. U kunt bellen naar +31 (0)33 - 456 4150. Tevens kunt u een e-mail sturen naar sales@globalcreations.nl of ons contactformulier invullen. Als u al precies weet wat u wilt, vraag dan een offerte aan. Ook voor vragen over andere displays, zoals een Swedboard en falconboard, kunt u contact met ons opnemen.