Uw product in the picture op een toonbank of balie in de winkel. Dát is aandacht trekken op het juiste moment. Presenteer uw product op een opvallende, grappige of luxueuze manier. Met onze creatieve en technische specialisten ontwerpen wij graag een baliedisplay die bij u past. Deze methode is bijzonder effectief: u bereikt álle klanten die de balie passeren. Uitermate geschikt voor producten die gevoelig zijn voor impulsaankopen. Bekijk hier de voorbeelden en bestel uw op maat gemaakte toonbankdisplay al vanaf 50 stuks!

Toonbank display voor woonaccessoires - Spant7

Op maat gemaakte baliedisplays

Elk product is anders. Daarom levert Global Creations maatwerk. Op basis van uw ideeën, wensen en budget gaan we aan de slag. Onze creatieve en technische specialisten werken nauw samen. Het resultaat? Een functionele toonbankdisplay waarmee de verkoop van uw product een boost krijgt. Wat uw vraag ook is, wij komen altijd met een slimme oplossing. Deze displays zijn ook geschikt als tafeldisplay.

Toonbank display voor sportjewels - Jeugdfonds Sporten

Specialist in toonbankdisplays

Met meer dan 20 jaar ervaringen durven wij elke uitdaging aan. We hebben alles zelf in huis: een creatieve en technische studio, een productielocatie met alle moderne tools en technieken én etaleurs die de baliedisplays in de winkel komen plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon even kennis maken? Neem gerust contact met ons op!

Mogen we je helpen met een toonbankdisplay?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan