De meeste kledingwinkels hangen zo vol dat de consument door de bomen het bos niet meer ziet. Uw kleding laten opvallen? Dat kan met een op maat gemaakte kleding display! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met kleding displays en maken bijvoorbeeld displays voor sportkleding, schoenen, riemen, portemonnees, brillen en nog veel meer. Elke product vraagt om andere vormen en technieken en elk merk krijgt zo een eigen unieke uitstraling. Meer weten? Bekijk de voorbeelden of neem contact met ons op voor meer informatie.

Maatwerk kleding displays

Maatwerk kleding displays

Een goede productpresentatie vraagt om maatwerk. Wat uw vraag ook is, Global Creations komt altijd met een slimme oplossing. Onze creatieve en technische specialisten verrassen u graag met een sprankelend ontwerp. Via een 3D presentatie kunt u de voorstellen beoordelen. Helemaal tevreden? Dan gaan we in productie. Het resultaat is een unieke en functionele kleding display die past bij uw merk, wensen en budget. 

Specialist in instore communicatie en kleding displays

Specialist in instore communicatie en kleding displays

Schakel ons in voor concept, ontwerp, techniek, productie én plaatsing. Wij hebben alles zelf in huis. Creatieve en technische specialisten, een moderne productielocatie van 3500 m2 en etaleurs die de kleding displays komen plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon even kennis maken? Neem gerust contact met ons op!

Mogen we jou helpen met een kleding display?

Bel 033 - 45 64 150 Vraag een offerte aan