Wat zijn de mogelijkheden van ons machinepark?

Global Creations is al meer dan 20 jaar een ervaren specialist op het gebied van full-service instore communicatie. In ons machinepark zijn we dag in dag uit bezig met het creëren van innovatieve, slimme én verrassende oplossingen. Ieder project biedt weer een nieuwe, frisse uitdaging. Keer op keer proberen wij dan ook zowel onze verwachtingen als die van de klant te overtreffen. Als strategische partner, creatief brein en technisch adviseur beschikken wij over alle elementen om van iedere productie een succes te maken. Wanneer gaat u met ons in zee?

Een modern en uitgebreid machinepark van 3500 m²

In onze productiehal van maar liefst 3500 m² ontwerpen en produceren wij unieke displays, divers Point-Of-Salemateriaal en shop-in-shopconcepten van hoogwaardige kwaliteit, die direct de aandacht trekken van iedere voorbijganger. Wij werken louter met de beste materialen, machines en methodes om de gewenste resultaten te bereiken. Onze moderne productielocatie in Nijkerk is daarbij niet het enige machinepark dat we tot onze beschikking hebben; ook beschikken we over productiefaciliteiten in Oost-Europa en China.

De creaties uit ons machinepark

In ons machinepark laten we onze creativiteit de vrije loop en creëren we displays waar producten écht in stralen. Van staande reclameborden tot etalagedisplays: de mogelijkheden op het gebied van displays zijn eindeloos. In ons portfolio hebben we alle creaties die een ereplekje verdienden, gebundeld. De resultaten zijn stuk voor stuk tot leven gebracht in één van onze moderne machineparken. Om wat voor product het ook gaat: wij zetten het graag in de schijnwerpers!

Bekijk in 360 °

Informeer naar de productiemogelijkheden

Wilt u graag meer weten over de productiemogelijkheden van ons machinepark? Of heeft u specifieke vragen over onze werkwijze of onze producten? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en voorzien u van gedegen advies op maat. De display van uw dromen is dichterbij dan u denkt!