• Unieke displays op maat
  • Partner in technisch advies
  • Voor elk budget een ontwerp

Een beurs is natuurlijk dé plek om uw producten en diensten te showen, mits u de juiste display hiervoor heeft. Met een mooie display van Global Creations uit Nijkerk, nabij Amersfoort, presenteert u uw product altijd op een mooie manier. Zo trekt u tussen alle beursdeelnemers zeker de aandacht. Dit vergroot de kans dat u goed verkoopt op de beurs, zodat u de investering hierin weer terugverdient.

Op maat gemaakte winkel display voor beauty - ASAP

Op de beurs met een display van hoogwaardig materiaal

Wanneer u een display zoekt voor een beurs, moet u natuurlijk op diverse zaken letten. Allereerst zoekt u natuurlijk een display waarin voldoende ruimte is voor dat wat u wilt presenteren. Dit moet natuurlijk ook op een mooie manier kunnen. Ook moet de manier van presenteren passen bij het product. Daarom is het belangrijk om het juiste materiaal te kiezen waarvan u uw display laat maken. Wanneer u bijvoorbeeld juwelier bent, kiest u voor een luxueus materiaal zoals kunststof. Verkoopt u een natuurproduct, zoals bloemen en planten, dan is een Swedboard een uitstekende keuze. Deze is zo sterk als hout en kan volledig worden bedrukt.U heeft bij Global Creations de keuze uit verschillende materialen voor de display die u tijdens uw beurs wilt gebruiken:

  • Een Swedboard display wordt gemaakt van dubbelwandig karton, zodat deze gunstig geprijsde display meerdere keren te gebruiken is.
  • Metalen displays zijn zeer stevig en ideaal voor het presenteren van industriële producten.
  • Kartonnen displays zijn een voordelige oplossing om allerhande producten op een mooie manier te kunnen presenteren.

Mogen wij jouw product ook in de spotlight zetten?

Bel +31 (0)33 - 45 64 150 Vraag een offerte aan

Productie locatie Global Creations

Vraag om persoonlijk advies

Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden om een display te laten maken om uw product op een mooie manier te presenteren op een beurs. Wilt u weten welke optie voor u de beste is? Neem dan contact met ons op, dan adviseren wij u graag. Bel naar +31 (0)33 - 456 4150. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar sales@globalcreation.nl. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.